Azt mondta az egyik csóka aki a gép mellett volt, hogy több hónapos bevetés után, útban hazafelé ugrottak be. Aztán irány haza, kicsit rendbe szedni. A csávó fiatalabb volt mint a gép!Azon én is pislogtam, hogy ilyen állaootú gépet toltak ki.

Azt mondta az egyik csóka aki a gép mellett volt, hogy több hónapos bevetés után, útban hazafelé ugrottak be. Aztán irány haza, kicsit rendbe szedni. A csávó fiatalabb volt mint a gép!Azon én is pislogtam, hogy ilyen állaootú gépet toltak ki.

Fiatalabbnak lenni ma már nem nagy knuszt annyira.Azt mondta az egyik csóka aki a gép mellett volt, hogy több hónapos bevetés után, útban hazafelé ugrottak be. Aztán irány haza, kicsit rendbe szedni. A csávó fiatalabb volt mint a gép!![]()

Az eltévedt U2 útja szovjet légtérben:Kis videó a szovjet légtérben eltévedt U2esről.
Micsoda felszállás, micsoda hangerő!
Basszus vadászgépek elsírják magukat néha ilyen rövid starthosszoz. Brutális.Micsoda felszállás, micsoda hangerő!
Basszus vadászgépek elsírják magukat néha ilyen rövid starthosszoz. Brutális.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..