Szóval neked nem volt szerencséd az ufokkal.
Eddig nem nagyon... Úgy tűnik, hogy kerülnek, mint ördög a tömjénfüstöt.
"Százával látják az ufókat a vadászpilóták, de hihetünk-e nekik?"
Százával látják az ufókat a vadászpilóták, de hihetünk-e nekik? | 24.hu
A Pentagon ufójelentésére vár az egész világ: tényleg földönkívüliek állnak-e a haditengerészet észlelései mögött?24.hu
Jól összeszedett cikk.
Nem szeretnék arrogánsnak tűnni, de itt nem az a kérdés, hogy én mit szeretnék konkrétan, hanem hogy mi a valóság. Ha a kérdés az, hogy szerintem látogatják-e a Földet földönkívüliek, akkor a válaszom az, hogy igen! De nem azért igen, mert én arra vágyok, hanem azért mert az a valóság szvsz. Mint ahogy 2+2 sem azért =4-el, mert az a vágyam, hanem mert 2+2 az objektíven nézve is 4.
Ez az én személyes véleményem. Ez az a pont, ahonnan kiindulok, de nem azért, mert erre vágynék.
Oké. Még egy kérdés. Mivel semmi olyan szervetlen dolog nincs a Földön, ami bárhol máshol ne lenne az Univerzumban, ezért ugye az megfelel a valóságnak, hogy szerinted kifejezetten miattunk, emberek (vagy még esetleg a földi bioszféra) miatt látogatják a Földet?
Bocs ha tovam, de senkinek se tunik fel a parhuzam? Mikor anno az 50-es evekben fokozodott a hideghaboru, szinten tele volt a sajto az UFO temaval. Ha megnezitek tok ugyanaz van. Amcsik izmoznak Kinaval, oroszokkal, kileptek fegyverzeti egyezmenyekbol,"a nemzetkozi helyzet fokozodik" szlogen folyik a csapbol is. Hogyhogynem jott az UFO tema is. Szerintem felporgettek a fejleszteseket, amig van technologiai foleny. Sajnos aztan lesz majd tippem szerint egy haboru egy kisebb "renitens" orszag ellen, ahol majd "bemutatjak" a "csodafegyvereket". (nemAfganisztan szerure, hanem olyan obol 91 egy gyors pusztitohadjarat ) Ha kene tippelni Iranra tippelnek v. E-Korea, mert 1. ertuk senki se fogja tulzottan felemelni a hangjat, 2. van technologiajuk(Iran) ami ellen "erdemes" valamit felmutatni. . .Ezzel a szovetsegeseknek mutatjak majd, hogy ketszer gondoljak at a ketkulacsos politikat, az ellensegeknek meg, hogy vegyenek vissza az agarakkal, mert meg van egy par lap az ingujjban... reszemrol ennyi az annyi . . .
Már hogyne tűnt volna fel, hiszen ha valóban nyitva van, akkor majd kiüti az ember szemét.
UFO
Nem, de ha rávilágítasz, akkor nem kell tűkön ülnöm tovább. Teljesen egyértelmű számomra: hamarosan bejelentik, hogy már felvették a kapcsolatot a földönkívüliekkel. De ez a hamarosan évek is lehetnek. Kis lépésekben kell elképzelni, most azt várom, hogy júniusban előrelépés lesz a Kongresszus...
forum.htka.hu
UFO
https://www.portfolio.hu/global/20210530/hamarosan-szint-vall-a-pentagon-az-ufo-krol-foldonkivuliek-ellenseges-hatalmak-vagy-optikai-csalodasok-allnak-a-kulonos-jelensegek-mogott-485530?utm_source=index.hu&utm_medium=doboz&utm_campaign=link
forum.htka.hu
Titkos náci bázis a Déli sarkon? Ark-Angyal láda ?
Nem néztetek túl sok ősi idegenek műsort?
Az Indiana Jones-t se feledjük.