Sziasztok,
0
Egy rendőr barátom ajánlotta ezt a magyar fórumot, hogy itt folyik magyar diskurzus a mai reportról (amit lehet csak a kongresszusban kapnak meg, a halandók majd jövő héten). Én naponta követem a Reddit-en és Twitteren a legfontosabb híreket, a magyar tájékoztatás harmat gyenge, olyan interjúk mennek kint amiről egy sor beszámoló sincs. A hátránya, hogy angolul tudni kell hozzá, szerencsére tudok, de (angol) feliratot mindig bekapcsolom, hogy tutira értsem.
A lényeg, hogy a Loui Elizondo-val készült interjúkat nézzétek, szerintem ennél a tagnál nagyobb hazafi nem sok van manapság. Próbálták ugyan elsikálni fentről, hogy mit csinált a pentagonban közel 10 évig, de szerencsére több hiteles ember, köztük szenátorok is megerősítették. Szerencsére nem fóliasipkás idióta, hanem katonai hírszerző volt majd az ő részlege vezette közel egy éttizedig az UFO / UAP kutatást amíg 2017-ben ki nem szállt és most kivülről pusholja az egész folyamatot, ennek első állomása a 2017-ben nyilvánosságra került videók voltak. Az első lépés a téma stigmatizálásának megszüntetése és a mainstream médiában való megjelenítése volt, ez sikerült. Az is már egy nagy eredmény így 70 év után, hogy beismeri az amerikai védelmi minisztérium / Pentagon, hogy igen, mégiscsak léteznek ezek a repülő dolgok, amik olyan manővereket hajtanak végre ami fizikailag lehetetlen. Próbálják az oroszokra meg a kínaiakra fogni, de kizárt dolog, hogy ha ilyen technológiájuk lenne (nem csak a 2004-es Nimitz eset óta látják ezeket, évtizedekkel korábbról is vannak hiteles katonai beszámolók)
A legutóbbi podcastben az egyik legutolsó kérdés az volt felé, hogy hogyan reagálnának arra az emberek, ha mindent látnának amit ő látott., a válasza döbbenet, odatekertem, de az egészet érdemes végignézni mert nagyon fontos és érdekes kérdések hangzanak el benne:
. (próbálok leiratot keresni és lefordítani, ha van akinek szüksége van rá)
Bármi is fog a napokban kijönni (az idegenek beismerése biztosan nem), a lényeg, hogy sok újabb kérdést fog felvetni és azokkal lehet majd a disclosure következő szintjét elérni, a nyilvánosság ésa média erejével együtt természetesen.