Szerintem te továbbra is fogalmi zavarban vagy! Nehogymár pár multi TV csatorna műsorából akarj bárminemű következtetést levonni, mert ennyi erővel akkor jönnek a szuperhősők is hiszen mindenhol azt tolják.
Korábban is voltak UFO témájú ikonikus filmek, sorozatok, ez csak az maszülötteknek új.
Továbbá hadjuk már ezt a felkészítős baromságot! Értelmes logikus választ még nem tudtatok adni, miben áll a felkészülés, mire is kell felkészülni stb.
Aki nem a föld alatt él és látott már mondjuk tv-t, az pont tisztában lehet a földön kívüli inteligens élet lehetőségével. Pár gyenge minőségű felvétel ezen aztán nem változtat.
Ok, többet beszélnek róla a mainstreamben is, de semmivel sem vagyunk előrébb! A nagyon várt jelentésből is az derült ki amire minden józan gondolkodó számíthatott... Nagy semmi!
Vegyük a tényeket..
Folyamatosan nőnek a telepített megfigyelő berendezések száma, és azok egyre jobb képi minőséget produkálnak, ennek ellenére továbbra sincs bizonyított erejű megfigyelés, csak kamu felvételek, néhány lúd, lemenő nap, túlfókuszált repülő, stb. Csak egy nagyon kis százalék valódi Unidentified jelenség, és azoknál se egyértelmű miért ne lehetne földi eredetű...
De te bejelentést vizionálsz, minden alap nélkül, csak mert most ezt felkapta a mainstream...
"
Szerintem te továbbra is fogalmi zavarban vagy! Nehogymár pár multi TV csatorna műsorából akarj bárminemű következtetést levonni, mert ennyi erővel akkor jönnek a szuperhősők is hiszen mindenhol azt tolják.
Korábban is voltak UFO témájú ikonikus filmek, sorozatok, ez csak az maszülötteknek új."
Tiszteletben tartom a véleményed. Szerinted fogalomzavaros vagyok, szerintem meg nem.
" Nehogymár pár multi TV csatorna műsorából akarj bárminemű következtetést levonni, mert ennyi erővel akkor jönnek a szuperhősők is hiszen mindenhol azt tolják."
Szó sincs ilyesmiről. Nem csak a tv műsorokból vonom le ezt a következtetést, hanem a hivatalos szervek megváltozott hozzáállásából is. A pilóták tanúvallomásai, a "kiszivárgott" felvételek mind ezt erősítik. Vajon miért most kezdtek el kiszivárgoni azok a felvételek? Vajon miért most kezdtek el foglalkozni a pilóták tanúvallomásaival? A 30 évvel ezelőtt szolgált pilóták nem láttak semmit? Egyáltalán miért változott meg viszonylag hirtelen a "légkör", miért kezdtek el ezzel a témával annyit foglalkozni?
"Továbbá hadjuk már ezt a felkészítős baromságot! Értelmes logikus választ még nem tudtatok adni, miben áll a felkészülés, mire is kell felkészülni stb."
A felkészülés arra kell, hogy elfogadtassák a tényt, nem vagyunk egyedül, és látogatnak is minket. Maga a felkészülés pedig abban áll, hogy 0-24-ben ezt tolják az arcunkba, immáron komoly hangvétellel. Legalább odáig jussunk el, hogy feltételezzük, hogy van ennek valami oka. És hogy miért kell felkészíteni? Azért, hogy az átmenet sima legyen. Sokszor leírtam: mire eljutunk odáig, hogy beismerik a földönkívüliek létezést, már senkit sem fog igazán meglepetésként érni. Ellenben ha egy villámcsapásként ér, az problémákat okozhat, ilyenkor kiszámíthatatlan a tömegek viselkedése.Ha neked van jobb magyarázatod erre, mint a felkészítés, akkor légyszíves oszd meg velünk, mert nem vagyok a bölcsek kövének a birtokában, én is csak feltételezek valamit. Biztos vagyok benne, hogy további anyagok fognak "kiszivárogni" a Pentagontól, készülnek a dokumentumfilmek is, a riportok, egy szóval nem lesz jegelve a téma a közel jövőben sem.
"Aki nem a föld alatt él és látott már mondjuk tv-t, az pont tisztában lehet a földön kívüli inteligens élet lehetőségével. "
Ez így van, csak eddig ez az opció az alufóliasapkásoknak volt fenntartva. Legalább is az az állítás, hogy látogatnak is minket. De én még emlékszem, hogy gyerekkoromban a Discovery-n olyan dokumentumfilmet vetíttek, ahol még az egyik tudós amellett érvelt, hogy szerinte nincs más élet az Univerzumban, csak mi... Na, onnan jutottunk el idáig, hogy most már nem azon vitatkozunk, hogy van-e élet máshol, hanem azon, hogy jelen vannak-e a bolygónkon, vagy sem.
"Pár gyenge minőségű felvétel ezen aztán nem változtat."
Tényleg nem. Őszintén remélem, hogy lesznek jobb felvételek is, a véleményem szerint lesznek is, de csak a végső szakaszban. Amit még jobban remélek, hogy egyszer szabad szemmel is észlelsz egy olyan jelenséget, amit nem tudsz majd megmagyarázni.
"Ok, többet beszélnek róla a mainstreamben is, de semmivel sem vagyunk előrébb! "
Előrébb vagyunk valamivel, még ha kicsivel is: elismerték az UFO-k létezését, hogy vannak olyan objektumok az égen, amiket nem tudnak megmagyarázni. Ezt eddig is tudtuk, de ez a hivatalos beismerés mégis nagy szám, mert felvételek és a hadsereg pilótáinak a beszámolói is alátámasztják.Ezenkívül most már anélkül gondolhatja valaki azt, hogy látogatnak minket földönkívüliek, hogy alufóliasapkásnak bélyegeznék.
"A nagyon várt jelentésből is az derült ki amire minden józan gondolkodó számíthatott... Nagy semmi!"
Igen, erre mondják azt, hogy nesze semmi, fogd meg jól. Arra jó volt, hogy fel hypolják a témát és közbeszéd tárgyává tegyék.
Összegezve: kis lépésekben, de azért haladunk. Akinek van jobb magyarázata, mint a tömegek felkészítése, az ne tartsa magában!