Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a" fekete lovag"?
Nem tudom, hogy mire gondolsz.Ez a" fekete lovag"?
Az másképen néz ki és tiszta fekete.Ez a" fekete lovag"?
Erre gondolt.Nem tudom, hogy mire gondolsz.
Akár még ürszemét is lehetne, bár a mozgása, alakja is érdekes.
Beszélgetés ugyancsak Avi Loebbel, kicsit más témáról és más oldalon. Már máshol is terjesztik az illetőt, hogy népszerűbb legyen, így én is népszerűsítem. :OMi vagyunk a legokosabbak a környéken?
"Az Izraelben nevelkedett vidéki srácból lett a Harvard Egyetem asztrofizikai részlegének elnöke, Avi (Abraham) Loeb, aki évek óta az Oumuamua elnevezésű csillagközi tárgy vizsgálatával foglalkozik, amelyet a földönkívüli élet bizonyítékának tart, s ezzel a véleményével nagy port kavart a tudományos életben és a világsajtóban is. Kutatásaiban fő inspirációja a természet, hangsúlyos helyet kap a természettudományok és a művészet közötti párhuzam. A DRÓTnak adott interjújában azt mondta, hogy alapvető filozófiai kérdésekre keresi a választ a világ keletkezésével kapcsolatban.
Beszélgetés Avi Loebbel, a Harvard asztrofizika professzorával, akinek most jelenik új könyve, a „Földönkívüli - Egy idegen civilizáció első nyomai”
Weiner Sennyey Tibor, DRÓT: Kedves Avi, biztosan emlékszel, olyan két évvel ezelőtt lehetett, olvastam egy cikkedet az Oumuamua-ról és annyira inspirált, hogy írtam egy verset, amit elküldtem neked és nagyon megtiszteltél azzal, hogy válaszoltál. Azt írtad: „Dear Tibor, Thanks for sharing your beautiful poem. Keep being inspired by space.”
Vajon fontos-e, hogy bármelyik területéről is jöjjünk az életnek, bármivel is foglalkozzunk, akkor is inspiráljon minket a világűr?
Avi Loeb: Igen, vannak hasonlóságok művészet és tudomány között. Mindkét esetben az történik, hogy elindulsz egy úton, amiről nem tudod pontosan, hogy hová visz, illetve mindkettőnél a természetből merítesz ihletet, mert a természet képzelőereje magasan meghaladja az emberét."
https://drot.eu/mi-vagyunk-legokosabbak-kornyeken
A Randevú a Rámával is nagyon jó, meg 2001 űrodüsszea is. Nagy kedvencem A.C.Clarke.Beszélgetés ugyancsak Avi Loebbel, kicsit más témáról és más oldalon. Már máshol is terjesztik az illetőt, hogy népszerűbb legyen, így én is népszerűsítem. :O
’Oumuamua: Idegenek a Naprendszerben(?)
Ezermillió tévéképernyőn jelent meg egy parányi, jellegtelen henger, s növekedett másodpercről másodpercre. Mire méretei megkétszereződtek, már senki sem gondolhatta, hogy a Ráma természeti tárgy. A Randevú a Rámával című klasszikusában Arthur C. Clarke leír egy rejtélyes égitestet, amiről nagy…parallaxis.blog.hu
Igen ezek a művei nagyszerűek voltak. Sok mindent megjósolt, előre látott.A Randevú a Rámával is nagyon jó, meg 2001 űrodüsszea is. Nagy kedvencem A.C.Clarke.
Idegen űrhajók tartanak a Föld felé a Bika csillagképből? A NASA ijesztő felvételei
Gigantikus méretűnek tűnő objektumokra bukkantak...? Utána jártunk...!kimondottigazsagok.com