UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Ez a videó annyira röhejes faszság, hogy szavakat is nehéz találni rá...

Áltudományos köntösben nettó Konteó, random dolgok összeollózása az egvilágon semmi bizonyitékkal.

Szomorú, hogy ilyenekkel mérgezitek magatokat.
Ha már ennyire felment a vércukrod, hogy már megint ilyen, van-e még lentebb stílust adsz elő, talán emeljél már ki 1-2-tőt.

Vagy meg se nézted! :D Nincs benne konteó, csak 1 elszabadult takarólemez. Hahaha! :D

Itt van még 1*. :)

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Tudod mit, nem érdekel a véleményed. Az ügy lezárva. :)

• Tetszik
Reactions: fip7
Ha már ennyire felment a vércukrod, hogy már megint ilyen, van-e még lentebb stílust adsz elő, talán emeljél már ki 1-2-tőt.

Vagy meg se nézted! :D Nincs benne konteó, csak 1 elszabadult takarólemez. Hahaha! :D

Tudod mit, nem érdekel a véleményed. Az ügy lezárva. :)
sajnos megnéztem. Ezért van véleményem róla. Előadja ezt a konteót, majd idekeveri Teslát, meg mást, végül meg jön, hogy ja ez csak egy elszabadult takaró...

És te is ezt csinálod idézed a konteót;
Egyre többen állítják azt, hogy egy földönkívüli faj által készített, közel 10 tonnás műhold már 13 000 éve kémleli a bolygónkat és vele együtt az emberiséget is.

A Black Knight, azaz a Fekete Lovag legendája, már több, mint 100 éves és az egyre fejlettebb tudományosan megalapozott kutatások ellenére is elmondható, hogy a legendának bizony vannak valós alapjai is!
Az egész nettó Faszság, és pont leszarom, hogy tetszi-e neked a stilusom, amikor ilyen igénytelen videókra úgy reagálok amit azt megérdemel.

Igénytelen áltudományos Faszság a hozott videód!

Engem mindig érdekeltek a misztikus, nehezen megmagyarázható dolgok. Sok lelet nincs korrekt módon megvizsgálva és publikálva a széles nézettségű helyeken, ezáltal, néha az érdeklődés felkeltése, hírnév és pénz szerzés céljából eltorzítják a valóságot, nem helyén kezelik a dolgokat. A tudód társadalom sem egységes, a megélhetés és a saját elmélet favorizálása sem segít a tisztánlátásban.

Csak szösszenetként (eből szokott a féreértés kialakulni. :D ), a Antiküthérai szerkezet esetében nem találták meg, vagy nem publikálták a teljes szerkezetet, amely korántsem volt használható állapotban. Ennek szellemében, hogy a szerkezet a Plútó pályamozgását is lemodelezi, azért csöppet meredek.

A kalapáccsal kapcsolatban már olvastam olyat is, hogy valamelyik romániai bányában találták.
A Dropa-korongok is nagyon érdekes tárgyak lehetnek, sajnos itt is sok a feltételezés, vagy a vizsgálati anyagok eltűntek, módosították.
Mivel nem tudtak ezekről a mai tudományos ismeretek birtokában kerek, zárt magyarázatot adni, így hagyták az egészet, mert a nem megmagyarázott dolgokra kevés a kapható/adható pénz. A videó YouTube csatornáján sok érdekes, az embert elgondolkoztatásra sarkaló témakörökről van szó.

Már több videója szerepelt ebben a Topicban.

Köszi, hogy felraktad. :)
Na szóval, engem érdekelnek ezek a dolgok, még ha nem mindig pontosak és nincs megoldás minden problémára. Nem kell mindent kőbevésésetten értelmezni, érdekes gondolkodni rajta, hogy mi lenne ha ... :) Kikapcsolódásnak is jó, nem kell a világ problémáit azonnal megoldani. :)

• Tetszik
Reactions: fip7 and merleg
sajnos megnéztem. Ezért van véleményem róla. Előadja ezt a konteót, majd idekeveri Teslát, meg mást, végül meg jön, hogy ja ez csak egy elszabadult takaró...

És te is ezt csinálod idézed a konteót;

Az egész nettó Faszság, és pont leszarom, hogy tetszi-e neked a stilusom, amikor ilyen igénytelen videókra úgy reagálok amit azt megérdemel.

Igénytelen áltudományos Faszság a hozott videód!
Biztos vagyok abban, hogy nem érted a videó készítőjének a gondolatmenetét. Nézd meg a többi videóit, hogy bővüljön a látóköröd és okosodj.

Nyomod ezt a faparaszt szöveget, azt hiszed ezzel okosabb vagy bárkinél? Hahaha! Valami késztetés van benned effélékre, hogy ilyen a stílusod.

Leírom még 1* mert már régebben biztos írtam neked: sajnállak. :)

Jajj, neee. Kivettél 1 szövegrészt az egészből, de tedd hozzá a következő mondatot. Tudod Te is ezt, csak így érdekesebb. :D

giphy.gif

:)

Te legalább megnézted a videót?

• Tetszik
Reactions: fip7
  • Tetszik
Reactions: jani22
Jók a hozzászólások is. :)

"Repülnek-e a légitársaságok a Bermuda-háromszögben? "

• Hűha
Reactions: Kim Philby
:D
Biztos tudta, hogy jön az UFO, mert rázoomolt, majd visszavett belőle. :D Mindezt mobiltelefonnal. :D

Ilyenek ezek a modellek. Legalább többen megjegyezték a nevét és az arcát, alakját. :)

"Ritkán nyílik alkalmunk ilyen látványos termékkapcsolásra:" Ragyogó felvételek is a művésznőről.

Titkosítás alól feloldva:

Az uccsó - a közel keleti elég erős. Jól gondolom, hogy drónról, vagy heliről volt a felvétel? Egy gömb repül?!
A második dél ázsiai az számomra fura. Milyen tartományos kép volt az? Infra?
Az első dél ázsiai videón sem volt sehol repülési adat. De még csak kitakarva se. Ez valami nyers felvétel lenne?