Engem mindig érdekeltek a misztikus, nehezen megmagyarázható dolgok. Sok lelet nincs korrekt módon megvizsgálva és publikálva a széles nézettségű helyeken, ezáltal, néha az érdeklődés felkeltése, hírnév és pénz szerzés céljából eltorzítják a valóságot, nem helyén kezelik a dolgokat. A tudód társadalom sem egységes, a megélhetés és a saját elmélet favorizálása sem segít a tisztánlátásban.
Csak szösszenetként (eből szokott a féreértés kialakulni.
), a Antiküthérai szerkezet esetében nem találták meg, vagy nem publikálták a teljes szerkezetet, amely korántsem volt használható állapotban. Ennek szellemében, hogy a szerkezet a Plútó pályamozgását is lemodelezi, azért csöppet meredek.
A kalapáccsal kapcsolatban már olvastam olyat is, hogy valamelyik romániai bányában találták.
A Dropa-korongok is nagyon érdekes tárgyak lehetnek, sajnos itt is sok a feltételezés, vagy a vizsgálati anyagok eltűntek, módosították.
Mivel nem tudtak ezekről a mai tudományos ismeretek birtokában kerek, zárt magyarázatot adni, így hagyták az egészet, mert a nem megmagyarázott dolgokra kevés a kapható/adható pénz. A videó YouTube csatornáján sok érdekes, az embert elgondolkoztatásra sarkaló témakörökről van szó.
Már több videója szerepelt ebben a Topicban.
Köszi, hogy felraktad.
Na szóval, engem érdekelnek ezek a dolgok, még ha nem mindig pontosak és nincs megoldás minden problémára. Nem kell mindent kőbevésésetten értelmezni, érdekes gondolkodni rajta, hogy mi lenne ha ...
Kikapcsolódásnak is jó, nem kell a világ problémáit azonnal megoldani.