UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Terminátor,
Kiváncsi lennék a véleményedre. Az elmúlt 2 év hírei nekem már túl gyanúsak.
Ez már szinte truman show szintü híráramlás. Persze egy része akár igaz is lehet, de melyik?
Nekem nincs erről véleményem. Csak linkeltem egy cikket, hogy itt is legyen miről beszélgetni... :)

• Hűha
Reactions: jani22
Nekem nincs erről véleményem. Csak linkeltem egy cikket, hogy itt is legyen miről beszélgetni... :)
Ok. Csak kíváncsi lettem volna egy értékes véleményre.
Ennek a cikknek a fizikai tartalma erősebb, mint egy átlagos X akták rész. Még az is vicc tárgya volt, aki a sorozatot nézte akkoriban. Manapság minden nap megy a csatornákon pl. az ősi idegenek, illetve a földönkívüli rancs.
Fura világ és ez na.

• Tetszik
Reactions: fip7
Ok. Csak kíváncsi lettem volna egy értékes véleményre.
Ennek a cikknek a fizikai tartalma erősebb, mint egy átlagos X akták rész. Még az is vicc tárgya volt, aki a sorozatot nézte akkoriban. Manapság minden nap megy a csatornákon pl. az ősi idegenek, illetve a földönkívüli rancs.
Fura világ és ez na.

Az X-akták messze megelőzte a korát. És sajnos simán el tudom képzelni, hogy az alkotók beletrafáltak az igazságba vele, akár véletlenül is. :)

UFO-k lopták el a maláj gépet. Videók+elemzés:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Érdekes sztori ez is. Hiszem is meg nem is.

Amúgy a fenti videóról a Concordos UFO-s videó ugrott be:

kerek forma aradaron , baszdmeg, a flight24-ről. RADAR?????? Ez egy akkora eget regentő marhaság, mint a lapos föld, vagy még nagyobb.

kerek forma aradaron , baszdmeg, a flight24-ről. RADAR?????? Ez egy akkora eget regentő marhaság, mint a lapos föld, vagy még nagyobb.

Nem tudja hogy működik. Később amúgy mondja is, hogy a program hibája.
De maga a két videó érdekes számomra. Főleg az érdekes, hogy milyen gyorsan kijöttek ezek a videók a gép eltűnése után.
Ezen el lehet gondolkodni. Én hiszem is meg nem is.
(Sajnos egyre inkább azt tapasztalom, hogy a legnagyobb állatságnak tűnő összeesküvés elméletek válnak valóra. Én meg csak nézek mint hal a szatyorban....)

• Hűha
Reactions: ghostrider
Nem tudja hogy működik. Később amúgy mondja is, hogy a program hibája.
De maga a két videó érdekes számomra. Főleg az érdekes, hogy milyen gyorsan kijöttek ezek a videók a gép eltűnése után.
Ezen el lehet gondolkodni. Én hiszem is meg nem is.
(Sajnos egyre inkább azt tapasztalom, hogy a legnagyobb állatságnak tűnő összeesküvés elméletek válnak valóra. Én meg csak nézek mint hal a szatyorban....)
De ez a flight24, ott mi az, hogy feltűnik a radaron? az nem radar. így viszont az egész amit mond egy marhaság. Ja a flight24-nek van külön pictogramja az UFO-kra. Meg a radaron repólőgép alakú a gyel, mi? Az elő videók meg sima photoshopok, Ne akarjunk már minden baromságot elhinni. Ha meg nem tudja hogyan működik akkor minek beszél róla? Igazi "szakértő".

Igen, biztos, 100%, hogy van élet, és értelmes élet is rajtunk kívül az univerzumban, sőt a mi galaxisunkban is. De ettől mgé a kicsi zöld emberkék repülőgépet rabolnak hoppanálással című idiótaságoknak nem kell felülni.

Ha meg nem tudja hogyan működik akkor minek beszél róla? Igazi "szakértő".

Tele vagyunk a fórumon ilyenekkel, kezdve dudival és mindenen kívülel. Ez egy ilyen világ XD
Engem a bemutatott videók érdekelnek. Főleg a konkordos videó tükrében, amit már korábbról ismertem.

Tele vagyunk a fórumon ilyenekkel, kezdve dudival és mindenen kívülel. Ez egy ilyen világ XD
Engem a bemutatott videók érdekelnek. Főleg a konkordos videó tükrében, amit már korábbról ismertem.
A konkordos videon jól láthatóan a kamerával együtt mozog az a valami. szerintem inkább kosz a kamerán, vagy a mechanikán. nekem a szemüvegemen levő kosz szokott ilyen módon mozogni a háttérrel.

A konkordos videon jól láthatóan a kamerával együtt mozog az a valami. szerintem inkább kosz a kamerán, vagy a mechanikán. nekem a szemüvegemen levő kosz szokott ilyen módon mozogni a háttérrel.
Ezeken a videokon meg szerintem sima "csinált" trükkfelvételek. A maláj gépről egészen jó adataink vannak, hogy merre tévozott, és az is elég valószínű, hogy ott a pilóta lett öngyilok. Nem az első eset. Az sem igaz, hogy nem találták meg, OK, nem az egészet, de darabjait itt ott partra mosta a víz. Az Indiai Óceán hatalmas, az áramlatok dolgoznak, az alja meg nem egy biliárdasztal.

Ezeken a videokon meg szerintem sima "csinált" trükkfelvételek. A maláj gépről egészen jó adataink vannak, hogy merre tévozott, és az is elég valószínű, hogy ott a pilóta lett öngyilok. Nem az első eset. Az sem igaz, hogy nem találták meg, OK, nem az egészet, de darabjait itt ott partra mosta a víz. Az Indiai Óceán hatalmas, az áramlatok dolgoznak, az alja meg nem egy biliárdasztal.

Azért megnyugtató lenne ha előkerülne, már csak a hozzátartozók miatt is. :)

A jelenség című film, angol nyelvű:

Már kielemeztèk, meglepetés, ez is kamu!

• Tetszik
Reactions: tonyo
Heti UFO hírek:
(Indiai UFO, USA helyzet stb...)