Na ezt az előadást nagyon tudom ajánlani!
Miskolci László, író, UFÓ-kutató
------
"Az előadó bizonyítékokat mutat be arra vonatkozóan, hogy át kell írnunk a történelmünket, mert olyan ősi civilizációk is léteztek, amelyek számos nyomot hagytak hátra. Vajon kik építették Göbekli Tepét több mint 10 000 éve? Miért nem tudjuk ma sem pontosan, hogy hogyan építették a piramisokat és hogy mi célt szolgáltak? Hogyan tudtak őseink ezer tonnás tömböket mozgatni az építések során? Milyen világgal voltal kapcsolatban a sámánok? Az égből érkezett a tudás vagy máshonnan? S ha idegenek látogatták meg a Földet, akkor ma is itt vannak velünk? Ezeket és még sok más kérdést feszeget az előadó a magyar vonatkozásokkal együtt, majd ismerteti Földönkívüli Segítők c. kiadványát."
..
A piramisokat elég jól feltárták, szóval aki még ma is idegeneknek tulajdonitja, direkt ignoralja a hátra hagyott bizonyítékokat. Tudjuk honnan bányásznak a kővet. Félkész elpattant obeliszket otthagyták a bányában.
azt is hogyan, hogyan szállították, stb. Ráadásul fennmaradt pár a munkálatokat ábrázoló festmény is. A rövid válasz; rohadt sok melóssal.
A mozgatás technikát rekonstruálták, működik.
A forma is elég egyértelmű. Ezzel érhető el a maximális legnagyobb magasságág a kor tech színvonalán.
Hogy miért? Megalomania? Istennek hitték magukat?! Vagy csak mert megtehették. Igazából mindegy is.
Göbekli Tepe érdekes meg minden. De nézz már rá! Ja, egy régi civ. De mi ebben az annyira rendkívüli, hihetetlen?
Fiatalon èn is beszoptam a Daniken féle ősi idegenes maszlagot, mert kevésbé ismertem a körülmenyeket, és volt hozzá fantáziám. Tény, hogy nem ismerünk minden rèszletet, mert nem maradt ránk emlék, de bőven van annyi bizonyíték illetve hasonló művek a föld különböző pontjain, hogy megalapozott következtetésként megállapitható az épületek emberi kéz, emberi technológia alkotta. (Ugyan így nem ismerjük az evolúció minden egyes állomását, hogyan fejlődtek a fajok, de annyi azért fennmaradt amiből meg lehet rajzolni a fejlődési ívet)
Szèp dolog új teoriákat felállítani, mondhatom akár én is, hogy mi Magyarok a Szíriuszról jöttünk, de azon túlmenően, hogy a dolog röhejes, egyúttal meggyalázzuk felmenőinket is.
Ugyanigy szembe köpi saját magát és őseit aki eltagadja az különböző emberi civilizációk képességét a fennmarat építészeti örökségeik láttán.
Persze az ilyen teóriakkal jól lehet könyveket eladni, előadásra jegyeket èrtékesíteni.