Egyre több a kérdőjel...!!!„Egy új, a Harvard Egyetem asztrofizikusának részvételével megjelent tanulmány szerint a nemrég felfedezett 3I/ATLAS nevű csillagközi objektum ellenséges földönkívüli űrhajó is lehet, amely novemberben éri el a Naprendszerünket - tudósított a New York Post.
..
Avi Loeb, a Harvard Egyetem asztrofizikusa – úgy vélik, elképzelhető, hogy valójában egy álcázott földönkívüli megfigyelőeszközről van szó. Loeb, aki korábban a 2017-ben felfedezett ʻOumuamua csillagközi objektum kapcsán is felvetette az idegen technológia lehetőségét, ezúttal két másik kutatóval együtt arra a következtetésre jutott: a 3I/ATLAS szokatlan pályája és az ʻOumuamuánál is nagyobb sebessége idegen eredetre utalhat.
..
A tanulmány szerint az objektum a Naprendszeren való áthaladása során megközelíti a Jupitert, a Marsot és a Vénuszt is, ami elméletileg lehetőséget adhat földönkívüli „kémeszközök” észrevétlen elhelyezésére ezeken a bolygókon. A kutatók megjegyzik, hogy novemberben, amikor az objektum a Naphoz legközelebb kerül, a Földről nem lesz megfigyelhető – Loeb szerint ez akár szándékos is lehet.”
![]()
Szokatlan objektum száguld a Naprendszer felé, komoly tudósok állÃtják, hogy idegenek űrhajója is lehet
Egy új, a Harvard Egyetem asztrofizikusának részvételével megjelent tanulmány szerint a nemrég felfedezett 3I/ATLAS nevű csillagközi objektum ellenséges földönkÃvüli űrhajó is lehet, amely novemberben éri el a Naprendszerünket - tudósÃtott a New York Post. A szerzÅk meredek...www.portfolio.hu
![]()
3I/ATLAS - Wikipedia
en.wikipedia.org
Oumuamua![]()
1I/ʻOumuamua - Wikipedia
en.wikipedia.org
![]()
1I/’Oumuamua – Wikipédia
hu.wikipedia.org

31/ATLAS: saját fényt bocsát ki a Naprendszerbe lépett csillagközi tárgy – állítja a Harvard asztrofizika-professzora
31/ATLAS: saját fényt bocsát ki a titokzatos objektum.