A tények vizsgálata nem perspektíva kérdése.Szerintem nagyobb perspektívából kell nézni ezt az egészet.
Ezek a van/volt-e a marson élet, egy alap szint.
A felső meg a milliós számú UFO észlelések, 4. típusú találkozások stb...
De annak aki vallásos ott a Biblia, vagy Énok könyve.
Nem vagyunk egyedül a világ mindenségben, csak valamiért tilos észre venni.
Egy dolog a filozófiai megközelítés, elmélkedés, teória felállitás, saját személyes meggyőződés, hit.
Szerintem ne nyissuk újra azt a topikot, hogy hány ember mit látott angyalt, ufot, stb.
A számok önmagukban nem jelentenek semmit, ha nincs érdemi bizonyíték.
Milliós észlelésről írsz, és ennek ellenére semmi kézzel fogható, csak egy rakat csaló, meg egy valag tudatlan szemtanú van ami azt se tudja mit lát.
És nagyon más lapra tartoznak a tudományosan megalapozott kijelentések, szóval ne keverjük.
Ez nem igaz!De ha abból indulok ki, hogy mennyi lapos földes van.... Szerintem elég sok olyan ember van, akit ha megk*rna egy alien a saját kertjében, akkor sem hinné el, hogy idegennel találkozott. XD
Sokan próbálnak a tudomány/vallás álcája mögé bújni miközben valójában hit életi kérdésről beszélünk.
Vagy nyitott vagy a világra és annak csodáira és új információkra, vagy zárt elméd van egy elefántcsont toronyban és minden ami nem illik bele a prekoncepciódba az nem létezik.
Ez a két féle ember van.![]()

Ez sem igaz!Egy hitetlen ember számára sosincs elég bizonyíték. Én így látom.
Persze sokakra talán rá lehet húzni ezeket a sablonokat, de ez csupán egy kényelmes megközelítése és túl leegyszerűsítése a dolognak.