UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 777
67 589
113
Gúnyos felütés helyett, inkább te áruld már el, hogy szerinted melyik élien űrhajó.. és majd arról akkor beszélhetünk.
Mert rendre idehordasz ömlesztett videókat, és nekem kellene mindet cafolnom, magyarázni?! Nem gondolod, hogy kezdesz pofátlan lenni? :)

Megint csúsztatsz, vagy csak simán behalucionálod magadnak ezt, hogy én valaha is tettem arra való feltételes utalást, kijelentést, hogy egyedül vagyunk (az univerzumban).

Mondom, hogy kezdesz becsavarodni ..

Tudom kicsoda a figura, de nem láttam ezt az interjut. A mostani 3IAtlas kapcsán is direkt nagyokat (érdekeseket) mond.

Magyarán meg se nézed amiket hozok, nem látsz semmit, de legalább magabiztosan személyeskedsz.
Tipikus jele annak, amikor minden érv elfogyott, és kétségbeesetten véded a világnézeted, mert úgy érzed, hogy az új információk által az támadás alatt áll. Sajnállak :(

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
5 309
19 786
113
Magyarán meg se nézed amiket hozok, nem látsz semmit, de legalább magabiztosan személyeskedsz.
Tipikus jele annak, amikor minden érv elfogyott, és kétségbeesetten véded a világnézeted, mert úgy érzed, hogy az új információk által az támadás alatt áll. Sajnállak :(
Milyen elfogyott érvek? Ömlesztve ide baszol mindent is, és elvárod, hogy mindent is végig nézzen az ember, miközben te magad is elismerted, hogy az észlelések netto java kamu.

Már mondtam, nem e körül forog az életem. Érdekel a téma, szívesen vitatkozik, de nincs időm mindent megnézni..
Továbbá azt is, hogy rendkívüli állítás rendkívül bizonyítást igényel. Vagyis neked kellene bizonyítani, hogy ez vagy az miért is élien. Ez egy állítás lenne, amivel lehetne vitatkozni. Erre írtam, hogy konkrétumokról beszélhetünk. Tényleg megugorhatatan kérés ez? Nem, csak az már energiát igényelnek a részedről, sokkal egyszerűbb ide illeszteni a sokadik ömlesztett videót. 'Nesze paraszt ez a tuti, és ha nem nézed meg a sokadik 50perces videót akkor az nyilván bizonyíték, hogy nekem van igazam.. logika bazdmeg! :)

Sorozatosan olyanokat állítasz amiket nem írtam, vagyis vagy simán memória problémád van, vagy behalucionálod ezeket, aztán amikor szóvá teszem persze ezt ignorálod. :)

A személyeskedést kapcsán, te hogyan illetnéd azt aki rendszeresen, kb csak az elmúlt pár oldalon vagy háromszor meghazudtol? :)
Igaz keresztény magatartás! Ne engem sajnálj, hanem gyakorolj egy kis önvizsgálatot! :)

• Tetszik
Reactions: Veér Ispán

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 777
67 589
113
Ez egy furcsa hír:
"Egy új tanulmány szerint az emberi genetikai állományban olyan szakaszok találhatók, amelyek sem az anyától, sem az apától nem származnak. A kutatók szerint ezek az anomáliák akár idegen DNS jelenlétére is utalhatnak, ami alapjaiban változtathatja meg, amit az emberi evolúcióról gondoltunk eddig."

Veér Ispán

Well-Known Member
2011. február 14.
8 058
22 082
113
Ez egy furcsa hír:
"Egy új tanulmány szerint az emberi genetikai állományban olyan szakaszok találhatók, amelyek sem az anyától, sem az apától nem származnak. A kutatók szerint ezek az anomáliák akár idegen DNS jelenlétére is utalhatnak, ami alapjaiban változtathatja meg, amit az emberi evolúcióról gondoltunk eddig."

amúgy ez nem hír. ha alaposan megnézed az url-t, az van benne, hogy origo.hu, innen tudod, hogy nem hír.

• Tetszik
Reactions: gafzhu

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 777
67 589
113
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
..
Timothy Burchett

Nem adok rá nagy esélyt, hogy idegen űrhajó lenne ez az üstökös. Viszont az érdekes továbbra is, hogy lenne esélyük pontosabban mérni és jobban fényképezni, mégis kerülik, mint ördög a szentelt vizet. Elég röhejes a NASA és az összes többi űrügynökség is.

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 777
67 589
113

amúgy ez nem hír. ha alaposan megnézed az url-t, az van benne, hogy origo.hu, innen tudod, hogy nem hír.

Ismerem ezt a jelenséget. Számomra az nem tiszta, hogy az említett hír erre vonatkozik-e? o_O
Mert ezt írták:
"Rempel a 1,000 Genomes Project adatait és több önkéntes, úgynevezett „alien elrablott” személy genetikai adatait elemezte. A vizsgálatokban 11 családnál mutattak ki több száz, sem az apától, sem az anyától nem öröklött variánst. Néhány ilyen minta még az 1990-es évekből származott, tehát a modern génszerkesztés, mint a CRISPR, kizárható."

Az én értelmezésem szerint ez azt jelenti, hogy közvetlenül 1 generáció alatt hirtelen komolyabb mennyiségű eltérés jelent meg.
Ez viszont szokatlan dolog, szerintem. Bár nem vagyok genetikus.
Nem véletlenül írtam, hogy ez egy furcsa hír. Jó lenne látni az eredetit belőle, de sajnos nincs lehivatkozva.

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
5 309
19 786
113
Nem adok rá nagy esélyt, hogy idegen űrhajó lenne ez az üstökös. Viszont az érdekes továbbra is, hogy lenne esélyük pontosabban mérni és jobban fényképezni, mégis kerülik, mint ördög a szentelt vizet. Elég röhejes a NASA és az összes többi űrügynökség is.
Te vagy a röhejes az ilyen kamu állításokkal.
Csak pont most fényképezte az ESA az ExoMars orbiterrel;
És majd februárban jön a Jupiter felé tartó Juno szonda amivel ugyancsak lekapják majd.

Szomorúan látom, hogy a tények téged egyre kevésbé érdekelnek..

Ismerem ezt a jelenséget. Számomra az nem tiszta, hogy az említett hír erre vonatkozik-e? o_O
Mert ezt írták:
"Rempel a 1,000 Genomes Project adatait és több önkéntes, úgynevezett „alien elrablott” személy genetikai adatait elemezte. A vizsgálatokban 11 családnál mutattak ki több száz, sem az apától, sem az anyától nem öröklött variánst. Néhány ilyen minta még az 1990-es évekből származott, tehát a modern génszerkesztés, mint a CRISPR, kizárható."

Az én értelmezésem szerint ez azt jelenti, hogy közvetlenül 1 generáció alatt hirtelen komolyabb mennyiségű eltérés jelent meg.
Ez viszont szokatlan dolog, szerintem. Bár nem vagyok genetikus.
Nem véletlenül írtam, hogy ez egy furcsa hír. Jó lenne látni az eredetit belőle, de sajnos nincs lehivatkozva.
Várj amíg rájössz, hogy pl egy paradicsomnak több génje van mint az embernek! Bizonyára földönkívüli manipuláció.. :)

Megint sikerült olyan hírt idehozni aminek semmi köze az ufo topikhoz, tudomány vagy érdekességek esetleg.
Gratulálok
..
Timothy Burchett
Ehhez csak annyit, ha elhisszük a faszinak, hogy focipálya méretű 200 mérfödel száguldozó UFOk vannak az óceánban, (mondjuk ezek nem is olyan rendkívüli számok) hiszen ő hallotta ezt valakitől, ennyi erővel akkor kb a Semjén is nyilván pedó.. hiszen ezt is mondta valaki..
Elnézést a politikai hasonlatért, de kb ugyanannyi bizonyíték van erre.. semmi.

+
Kijött a múltkori fém gömb rádiókarbon vizsgálata, azt olvasom, hogy 12560 éves a cucc!!!
Kedvenc szakértő gyorsan megszakertette..
98141197-14687737-image-a-2_1746634649580.jpg

20250921-194348.jpg

Igen ám, csak az a mellékes körülmény, hogy C14 izotóp csak organikus anyagban fordul elő..
Ott is van a szöveg elején, hogy valami resin - 'gyanta' volt a minta..
Oda se neki... :)

• Tetszik
Reactions: gafzhu