A lyuk belseje fekete, azaz kormos. Ha megolvadt volna v.mitől, akkor másabb színűnek kellene lennie.
http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2011/01/valami-lezuhant-mexikoban-ami-egy-tobb.html#more
A valóság néha rémisztőbb mint a képzelet.
Nekem egy brutális méretű lézer/energia fegyver krátere látható.
De ez az Én valóságom.
A "Holografikus égbolt" az bizony franyesz.Hogy mik vannak...
https://vilagfigyelo.com/urhaboru-f...nergiasugar-csapott-le-az-egbol-michigan-ben/
Holografikus égbolt?![]()

ok.A lyuk belseje fekete, azaz kormos. Ha megolvadt volna v.mitől, akkor másabb színűnek kellene lennie.
A lyuk keletkezésére ok - ennyi információ alapján - nem mondható biztonsággal. Meteor becsapódásnak kicsi a valószínűsége, mivel a méretéhez képest kicsi a kidobott anyag, vagy a felvétel jellege miatt nem határozható meg.
Szerintem - szemetet égettek benne pl. gumiabroncs.
A lyuk belseje fekete, azaz kormos. Ha megolvadt volna v.mitől, akkor másabb színűnek kellene lennie.
A lyuk keletkezésére ok - ennyi információ alapján - nem mondható biztonsággal. Meteor becsapódásnak kicsi a valószínűsége, mivel a méretéhez képest kicsi a kidobott anyag, vagy a felvétel jellege miatt nem határozható meg.
Szerintem - szemetet égettek benne pl. gumiabroncs.
ok.
csak annak a szövet pereme ott maradna

Találtam egy ilyet:

papajoe
Hát látod
Tudtommal minden komolyabb kormánynak van UFO-s hivatala, vagy osztálya amely foglalkozik ezekkel az esetekkel. Nem hiszem, hogy mind konteós lenne.

Akkor most mi van,ha azt mondom láttam egyet,harmad magammal,akkor le vagyok ugatva,ha valaki feltölt videókat,akkor kamu,vagy miért nincs élesebb kép,meg szánalmas néphülyítés,szekta,hitgyüli,stb,most meg nem hiszed,hogy konteós lenne?
Ott lesz a gond,hogy van egy látásmódotok,gondolkodás módotok,és ami abba nem fér bele,annak a q..va annyát,mi?
Csak néha szembejön a valóság.![]()
Valami nem kerek. Eredeti 2 évvel korábbi a vimeon. A komentek szerint.Találtam egy ilyet:

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..