UFO / UAP (Unidentified Aerial Phenomena)

Ezt a régi klipet nem tudom, hogy hányan ismerik itt közületek, de szerintem az egyik legjobb UFO-s témában:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: wolfram and jani22

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2011/01/valami-lezuhant-mexikoban-ami-egy-tobb.html#more

A valóság néha rémisztőbb mint a képzelet.
Nekem egy brutális méretű lézer/energia fegyver krátere látható.
De ez az Én valóságom.
A lyuk belseje fekete, azaz kormos. Ha megolvadt volna v.mitől, akkor másabb színűnek kellene lennie.

A lyuk keletkezésére ok - ennyi információ alapján - nem mondható biztonsággal. Meteor becsapódásnak kicsi a valószínűsége, mivel a méretéhez képest kicsi a kidobott anyag, vagy a felvétel jellege miatt nem határozható meg.
Szerintem - szemetet égettek benne pl. gumiabroncs.

• Tetszik
Reactions: zolkas and fip7
A "Holografikus égbolt" az bizony franyesz. :D

"A fényfelvillanásokat a légkörben felizzott, majd felrobbant meteor okozta, (ha ugyan valóban meteor volt), de nem okozhatott 2-es erősségű földrengést. A rejtélyes sugár nem ugyanott csapott le, ahol az űrből érkezett szikladarab szétrobbant, és ez viszont okozhatott rengéseket."

Hát nem. :D

A földrengés a legutóbbi, igen jól megfigyelt oroszországi 2013-as cseljabinszki meteorrobbanásnál is volt 2,7-es.
Érdemes elolvasni, jó összefoglaló.
https://www.csillagaszat.hu/hirek/n...y-eve-tortent-a-cseljabinszki-meteorrobbanas/

A látott "rejtélyes sugár"-ral kapcsolatban, javaslom, hogy a szerző "??" keresse meg az autó koszos szélvédőjét, és jól hallgassa ki. :hadonaszos:
:)

• Tetszik
Reactions: fip7
A lyuk belseje fekete, azaz kormos. Ha megolvadt volna v.mitől, akkor másabb színűnek kellene lennie.

A lyuk keletkezésére ok - ennyi információ alapján - nem mondható biztonsággal. Meteor becsapódásnak kicsi a valószínűsége, mivel a méretéhez képest kicsi a kidobott anyag, vagy a felvétel jellege miatt nem határozható meg.
ok.
csak annak a szövet pereme ott maradna

Vagy hungarocellt égettek a lyukban,az is tud kormolni rendesen,pl.

• Tetszik
Reactions: jani22
Ma nagyon tré napom volt. Ami elromolhatott - villamos-busz- szemből érkező cigán@. kiskutya a lábam közé, eső gyaloglás közben a vasúti alul-felüljárón akkor berobbanó tehervonat mozdonya az összes vontatmányával, kamion a az esővíz kombi. -

Nem találom itthon a neten, pedig találtak még 2 hiperbolikus pályán mozgó objektet.

Ebből UFO is lehet:

Helyette van "kicsi ocso". Ebből a kicsi sem igaz!
http://hvg.hu/tudomany/20180307_tienking_1_mennyei_palota_1_urallomas_foldre_zuhan#rss
Ez régi, de a - leendő szemét - pálya szerint MO nincs e miatt veszélyben. Legalább legyen valami engedmény is. :eek:

image.aspx

Javaslom, hogy vonjuk össze az ünnepeket, ki tudja, hogy mikor jönnek:

Békéseknek tűnnek leérkezés előtt, nőnapi nyuszi.:)

bunny8_strip.jpg

• Tetszik
Reactions: Sharid and fip7
Találtam egy ilyet:

• Tetszik
Reactions: jani22
papajoe

Hát látod :-)
Tudtommal minden komolyabb kormánynak van UFO-s hivatala, vagy osztálya amely foglalkozik ezekkel az esetekkel. Nem hiszem, hogy mind konteós lenne.

papajoe

Hát látod :)
Tudtommal minden komolyabb kormánynak van UFO-s hivatala, vagy osztálya amely foglalkozik ezekkel az esetekkel. Nem hiszem, hogy mind konteós lenne.

Akkor most mi van,ha azt mondom láttam egyet,harmad magammal,akkor le vagyok ugatva,ha valaki feltölt videókat,akkor kamu,vagy miért nincs élesebb kép,meg szánalmas néphülyítés,szekta,hitgyüli,stb,most meg nem hiszed,hogy konteós lenne?
Ott lesz a gond,hogy van egy látásmódotok,gondolkodás módotok,és ami abba nem fér bele,annak a q..va annyát,mi?
Csak néha szembejön a valóság.:D

Akkor most mi van,ha azt mondom láttam egyet,harmad magammal,akkor le vagyok ugatva,ha valaki feltölt videókat,akkor kamu,vagy miért nincs élesebb kép,meg szánalmas néphülyítés,szekta,hitgyüli,stb,most meg nem hiszed,hogy konteós lenne?
Ott lesz a gond,hogy van egy látásmódotok,gondolkodás módotok,és ami abba nem fér bele,annak a q..va annyát,mi?
Csak néha szembejön a valóság.:D

UFOk leteznek. Nevukbol fakadoan az azonositasukig.

• Tetszik
Reactions: wolfram and gergo55
Találtam egy ilyet:
Valami nem kerek. Eredeti 2 évvel korábbi a vimeon. A komentek szerint.

Érdekes a szerző is.

https://vimeo.com/jeremycorbell

Máshova teszi a helyszínt, mint az újonnan kiposztolt youtubos.
"2015 EAST COAST / FASTWALKER UFO / OFFICIAL DOD RELEASE"

vimeo.com/259407844

Szerintem követtek egy "cirkáló rakétát", mert effélét szoktak tenni.
:)