Szomorú vagyok, hogy nem bírsz egy hozzászólást összerakni személyeskedés a másik sértegetése nélkül, ezzel magadat minősíted, és megint olyanokat tulajdonítasz nekem amiket te találsz ki, ahogy legutóbb is. És már elnézést ha az ilyen sértéseket nem hagyom szó nélkül.Hát ez remek ! Kb. olyan voltál, mint az elefánt a porcelán boltban, megpróbáltad rám tolni a dogmatikus nézeteidet, erre még én vagyok (megint ugye ) a "rossz ember".
Annyit tudok mondani az újabb postod további részeire, hogy egy mocskos nagy kötözködő vagy, aki a saját értetlenségét, tudás hiányát és begyöpösödött dogmáit rá akarja erőltetni a másikra, minden ízében megpróbálva erkölcsileg megsemmisíteni, és eközben azt szajkózza, hogy ő az "ártatlan bárány", aki csak jót akar. Csak röhögni tudok rajtad ! Elmész te a jó büdös faxba oda, ahonnan jöttél !!! Ez a második kötözködésed nem "véletlen", úgy hogy mostantól kezdve számomra egy nem létező senki vagy, olyan mint a levegő. Bárhol bármit írsz, az nem létezik ! Én nem állítgatlak "Ignore"-ra semmi értelme.
Ja, jut eszembe, te honnan pottyantál ide ?? "444-es komment szekciós menekült" vagy ? Aki "white listás" volt, de kirakták az egész bandát ? Csak ezt meséld még el, mert szinte biztos hogy az vagy, onnan jöttél. Persze ez egyáltalán nem zavarna engem, ha normális lennél, nem ilyen kötözködő.
A kritikai észrevétel, hogy te máshogy értelmezel egy kifejezést nem kötözködés.
Nem tudom, hogyan szocializálódtál, de a vitakultúrád is téged minősit. De legalább eljutottál oda, hogy ignorálsz a jövőben, ez is valami.
Csak a miheztartás végett.
Sehol nem írtam hogy szakértője lennék a területnek. Épp hogy egy kíváncs érdeklődő lennék, aki most az ufóhívőkről neked hála alakítja ki a véleményét.
"Begyöpösödött dogmák" nemtudom honnan szedted. pláne, hogy ezt ráerőltetném bárkire is.. wtf
Öszintén kívánom, hogy bármi gond is gyötör az életben, mielőbb megoldódjon.
Szép napot!