Figyelj, ezeket a szkeptikusok akik vagy nem láttak még élőben ilyet vagy összekeverik pld. a földközeli épp felkelő Vénuszt valamivel nem tudod elmagyarázni hogy az ufók valósak és szemed-szád tátva maradt amikor közelről láttad hogy tényleg léteznek és élőlényt vagy AI irányítja, mert a mozgása egyértelműen mutatta. Ezen a szinten ez olyan baklövés lenne nem elhinni amit látsz mint egy dróton rángatott kitömött szarvast összekeverni egy igazival. Hiába győzködöd őket sosem fogja elhinni aki szkeptikus szemellenzős és még nem is látott semmit soha. (vagy ha látott is nem volt elég gógyi benne hogy egyáltalán felfogja mit lát)
Hagyd a francba, ne foglalkozz vele mit mond. Mi egy más értelmesebb kaszt vagyunk náluk sokkal nagyobb tudással. Egyébként ült ilyen mellettem az autóban egy az egyik esetnél, olyan bamba ostoba volt hogy azt se látta meg ami előttünk történt, hiába mondtam neki hova nézzen és mit. (akkor szívták le az áldozat meg minden elektromosság őt menet közben, már csak gurultunk a villámok fényénél, de én tudtam kik csinálják mit keressek és sikerült is megpillantanom őket, hiába bujkáltak a felhőalap alján, de ez a hülye nem látott semmit mellettem
) Egyébként nemrég találkoztam újabb szemtanúval aki sokat látott. Határőr parancsnok volt 90 környékén, amikor a dömping volt nálunk. Az emberei is jelentették őket folyamatosan, szolgálat 0-24, nem maradtak le semmiről.
. Azt mondta láttak olyat is ami a távvezetéket csapolta meg.