Ez egy videó, ahol a Pentagon által kiszivárogtatott videókat elemzik. Június 1-én pedig azt az anyagot teszik közzé majd, amit a UFO Task Force készít.Nem kell júni 1-ig várni
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy videó, ahol a Pentagon által kiszivárogtatott videókat elemzik. Június 1-én pedig azt az anyagot teszik közzé majd, amit a UFO Task Force készít.Nem kell júni 1-ig várni
Magyarán Te a halál utáni életben hiszel!
Csak a szokásos.
A hívők nem változnak, csak az eszközök.
Én inkább maradok a realitás talaján.
Végig néztem mind a 28 percet... hát... ennek a videónak jelentős része csupán annyi, hogy különböző bevágásokat tartalmaz, amikkel megpróbálja elnevetségesíteni az egész témát. A másik részében pedig olyan jelenségekhez hasonlítja a kiszivárgott videók tartalmait amikhez semmi köze nincs: Ezt például a Naplementével magyarázzák... persze, azért mozog az a videó elején az a tárgy, mert a Nap is úgy szokott...kicsit nekem olyan, mintha a csillagokat is leakarnák hazudni az égről. Biztos, hogy nem te vagy a hívő?
Csak a szokásos.
Van azért illetékes e témában, hacsak nem titkolnak előtte valamiket.
„Van nekünk raktárunk, ahol tároljuk az űrlényeket és az űrhajóikat?” Ezt kérdezte Barack Obama, amikor az Amerikai Egyesült Államok elnöke lett. Az illetésektől egy tömör választ kapott: nincs."
"Obama úgy gondolja, hogy az emberek megpróbálják kinyomozni és kitalálni, mik ezek a tárgyak, ám ő nem tud semmit jelenteni erről, most. "
Barack Obama: valósak az UFO-felvételek
A volt amerikai elnök azt mondta: ő nem tud semmit jelenteni erről, most.index.hu
Gömbvillámra visszatérve, 2x láttam eddig, mind a kétszer ugyan azon terület, ugyan azon fák lombkoronája körül "játszadozott" a két eset között kb 1 év telt el.
Anyámék egyszer úgy jöttek haza kocsival, hogy ugyanott ahol én láttam a gömbvillámot, most a híd korlátjánál lement a víz fölé és a körös vonalán elcikázott.
Mit látunk a felvételeken amitől a pilóták is meglepődnek ? Amikor a pilóta olyat mond hogy az a valami hajtómű nélkül is gyorsabb mint az ő gépük akkor itt valami nincs rendjén .Ez túlmutat a laposföldhívőkfaszságokonÍgy azt sem tudom, hogy mit értesz "mostani" alatt.
Nem a nap mozog (az csak lefele megy) , hanem a hajó! Nomeg az óceán hullámzik, látszik is egy pillanatra...Végig néztem mind a 28 percet... hát... ennek a videónak jelentős része csupán annyi, hogy különböző bevágásokat tartalmaz, amikkel megpróbálja elnevetségesíteni az egész témát. A másik részében pedig olyan jelenségekhez hasonlítja a kiszivárgott videók tartalmait amikhez semmi köze nincs: Ezt például a Naplementével magyarázzák... persze, azért mozog az a videó elején az a tárgy, mert a Nap is úgy szokott...kicsit nekem olyan, mintha a csillagokat is leakarnák hazudni az égről. Biztos, hogy nem te vagy a hívő?
Ha a hajó mozogna, akkor azt a víz felszínén látnánk, nem? Ehhez képest az a tárgy a levegőben mozog, a videó végén pedig eltűnik a vízben.Nem a nap mozog (az csak lefele megy) , hanem a hajó! Nomeg az óceán hullámzik, látszik is egy pillanatra...
A korábbi videóiban, alaposabban levezeti a csávó a vadlibás meg a túlfókuszált jelenséget.
Csak a szokásos.
Szerinted a kacsán videón miért röhögtek? Az egész eleve azért volt vicces, mert a semmiből csináltak elefántot. Én a videó ELŐTT is tudtam mit látok. Mert ránéztem b*meg a TGP adataira. Meg mert láttam An-2-es és helit repszimben TGP-n. Annyi a difi, hogy ott nagyobb a cél. Semmi más.5 percet bírtam belőle, kb azon a szinten mint a kryptocurrency-s videó amit a srác belinkelt a múltkor. Nagyon erőltetett, komédia soundtrack a videók mögött, száz éves scifi bejátszások és mindez azért, hogy minél "menőbb" legyen a videó. Kamuszakértő beszél az összevissza vágott és bejátszott videók mögött, alap dolgokat, gondolatokat átugorva, MINDENKIT kétségbevonva, nyíltan megkérdőjelezve a pilótákat, az egyetlen dolog amit sugallni akar: senki nem ért az egészhez, csak a narrátor aki majd most jól fotelmegszakérti a felvételeket. Biztosan sokkal jobban ért hozzá mint a vadászpilóták meg szakemberek egész hada a seregben.
De csak, hogy konkrétumot is írjak: összehasonlít két videót: az első az eredeti felvétel a másik egy gép hátulról filmezve. Infrared módban nagyon hasonlít a kettő. Oké. Erre biztosan nem gondoltak a világ legfejlettebb hadseregében, egyetlen ember sem volt olyan okos és ügyes mint a mi youtube-os szakértőnk (lol), meg arra sem, hogy a távolodó gép méretének zsugorodnia kellene. De nem baj ez nem fog feltűnni a kedves nézőknek ha csak 1-2 másodperces kockákat vágunk bele a szakértő videóba. (Lehetne mondani, hogy a kamera folyamatosan zoomol a repülő eszközre, viszont amikor zoomol a kamera azt a néző is láthatja - az első videóban pedig nem látszik zoom, repülés közben a mérete ugyanakkora marad, vagyis se nem távolodik, se nem közelít - ergo oldalról lett filmezve.)
Egyszer még beletekertem kíváncsiságból, amikor egy kacsával vagy libával akarta összehasonlítani a tenger felett repülő eszközt, és azt magyarázta, hogy a figyelembe véve a távolságot akár egy állat is lehetett mérete szerint. Na akkor kapcsoltam ki a fenébe a videót, mivel emlékeztem a navy-s videóra és egyértelműen írták akkor, hogy az eszköz sebessége, és annak változása (gyorsulása) is rendkívüli volt. Hát akkor ez egy kurva gyorsan repülő liba lehetett...
Köszi a korrekciót, ennek ellenére mégis van egy átfedés a két csoport között. Nem merültem bele a témába nagyon, csak ezt a videót néztem meg:Még a Bibliában sem lapos a Föld.
A lapos Föld és a Biblia • ChristianAnswers.Net/hungarian
A Biblia írói laposnak hitték a Földet?christiananswers.net
Hogyan értelmezzük a szentírást?: LAPOS FÖLD? - Bibliatanulmányok minden napra
A hetednapi adventisták szombatiskolája általában megegyezik más egyházak vasárnapi iskolájával. Különbséget jelent azonban, hogy résztvevőit nem csupán a gyermekek, hanem bármely korosztály alkothatja. Legfontosabb célja, hogy Krisztus tanítványaivá nevelje hallgatóit. Négy alapvető szándéka a...bibliatanulmanyok.hu