"
Nem annak szántam. Komolyan írtam, hogy többre tartok, egy "nem tudom a választ" , vagy egy "nem értem a kérdés", mint a halandzsát.
Örülök, hogy végre sikerült!"
Nem lehet, hogy inkább te nem akartad megérteni az eddigi válaszokat véletlenül?
"Ok, de ebből nem következik egyenesen, hogy jobban tudná le reagálni.
Ahogy az sem egyértelmű, hogy ezeknek a videók hatásosabbak lennének mint a mozifilmek.
Mondom, ha komolyan ez a szándék, jobban bele, kellene állni."
Nézd, egyik pillanatról a másikra nem állhatnak elő azzal, hogy bocs, de végig hazudtuk az elmúlt 70-80 kitudja mennyi évet. Már miért is ne lenne egyértelmű? A videók mögött a Pentagon van, a mozifilmek mögött meg ki lenne? Úgy beszélnek róla, mint egy biztonsági ügyről, ennél komolyabban nem lehet venni a témát. Meg hogy álljanak bele jobban? Ennél is? Szerintem ott az USA-ban ennél nehezebben tudnának jobban beleállni. Továbbra is napirenden lesz a téma a jövőben, június 1-én egy fontos határidő fog lejárni, lsd. lent.
"Ne becsül alá, az USA-ban élő radikális protestáns, keresztény tömegeket."
Nem becsülöm őket alá, ők maradhatnak hülyék örökre is. Senkit sem fognak érdekelni. Azonban az emberek többsége elfogja ezt a tényt fogadni, mert nem akarnak majd egy táborba kerülni a lapos földesekkel.
"Ez biztos?"
Igen, június 1-ig van a határidő!
Az majd ad egy újabb löketet az ügynek. Szerintem várjuk ki a június 1-ét, nem tudjuk előre mit fognak mondani/jelenteni.