Te teljesen defektes vagy. Nem is számítottam másra.
Gratulálok az agymenéseidhez !
Kb. az a ultraliberális szint ami kinyitotta az EU kapuit a betelepülni igen de dolgozni nem szándékozóknak. (Merkel meg a többi "elvarázsolt" őrült) A gúnyolódásodra NINCS SEMMILYEN MENTSÉGED !
(az a személyes primitívséged egyértelmű kifejeződése - észérvek helyett csak az epe és gúny folyik belőled, mert nincs az ember mögött tudás, így másra nem telik neked
Azon most is fetrengek a röhögéstől, hogy sikerült velem össze asszciálnod Galileit. Ez megint súlyosan defektes gondolkodásra utal. Egyébként meg egy rakás más áldozatára is utaltam a dilettánsoknak, pld. Giordano Bruno-ra akit máglyán égették el, de lehetne sajnos bőven sorolni a tudatlanok áldozatait, vannak sokan.
Pataki Attila: mindenáron megpróbálsz összemosni vele, igaz ? Ez is az értelmi / emberi színvonaladat jelzi. Tipikus ultraliberál módszer. Tudás az
kevés de obstrukciózni azt mindent minden eszközzel, pláne a nemtelen gúnyolódásokkal. Igaz ?
Amúgy kezdettől utálom a Patakit mert hazudik. Folyamatosan. Menj és kérd meg, ha úgy is kapcsolatban van velük (ahogy azt állítja magáról) vigyen el magával egy "ufónézőbe".
. De ne csodálkozz ha csak hazudozni fog miért nem tud / akar elvinni magával.
Mond a félküllősnek hogy videót is akarsz készíteni mert nagy hiány van belőle, az amiknak is csak elmosott videójuk van uforól.
Meggyőztelek ? Dehogy.
Előbb találnám el az ötöst a lottón ha játszanék mint hogy felfogjad / megértsed azt amit írok. Hiányoznak hozzá a képességeid az emberi kvalitásaid.
De a kötözködés / gúnyolódás a személyiséged része. Láttam már sokszor másokkal is ezt csináltad, ez a sokadik eseted velem.