Nem rég láttam Steven Greer új filmjét, több filmje is híres az UFO-közösségben. Ezekben a berkekben már régóta szárnyra kapott a szóbeszéd, miszerint a következő hamis-zászlós támadás az UFO-knak álcázva fog történni. Erről szól a mostani filmje, úgyis uborka-szezon van:
Edgar Cayce azt mondta a tanításaiban, hogy az arktúruszi az egyik legfejlettebb civilizáció ebben a galaxisban. Az ő ötödik dimenziós civilizációjuk a Föld jövőjének prototípusa. Energiája az emberiség érzelmi, szellemi és lelki gyógyítójaként működik.....
Azt nem írja a látnok, hogy a csillagjuk olyan állapotban van most, mint a Nap lesz 3-4 milliárd év múlva /felfúvódik és a Mars pályájáig fog érni a széle/, tehát már sütögethette a hátsójukat és el kellett költözniük a korábbi élhetési zónából, hogy mentsék a zöld írhájukat.
Nem rég láttam Steven Greer új filmjét, több filmje is híres az UFO-közösségben. Ezekben a berkekben már régóta szárnyra kapott a szóbeszéd, miszerint a következő hamis-zászlós támadás az UFO-knak álcázva fog történni. Erről szól a mostani filmje, úgyis uborka-szezon van:
Elég nehezen emészthető film volt. Kicsit olybá tűnt, hogy ufológus csoportok cicaharcáról lenne szó.
Az mondjuk látszott az elejétől, hogy Elizondóék részben belsős direkt szivárogtatásokat kaphattak, illetve nem véletlen kaptak annyi média szereplést. Nyilván a korábbi munkahelyük sem halt el belőlük nyom nélkül. Több eset, illetve leírás új volt számomra, így utánuk olvastam. A ce-5 protokoll finoman szólva érdekes. A központi elem, hogy false flag élien támadással indukálnának valamiféle központi kormányzatot, eléggé élhető taktika.
Elég nehezen emészthető film volt. Kicsit olybá tűnt, hogy ufológus csoportok cicaharcáról lenne szó.
Az mondjuk látszott az elejétől, hogy Elizondóék részben belsős direkt szivárogtatásokat kaphattak, illetve nem véletlen kaptak annyi média szereplést. Nyilván a korábbi munkahelyük sem halt el belőlük nyom nélkül. Több eset, illetve leírás új volt számomra, így utánuk olvastam. A ce-5 protokoll finoman szólva érdekes. A központi elem, hogy false flag élien támadással indukálnának valamiféle központi kormányzatot, eléggé élhető taktika.
Érdemes megnézni a többi filmjét is, bár nekem ez utóbbi tetszett a legkevésbé. Ezzel a "minden földönkívüli szuper jó" hozzáállással nem igen tudok mit kezdeni.
Érdemes megnézni a többi filmjét is, bár nekem ez utóbbi tetszett a legkevésbé. Ezzel a "minden földönkívüli szuper jó" hozzáállással nem igen tudok mit kezdeni.
"...Az egyetlen magyarázat, hogy idegen civilizációk miért nem indítottak még támadást ellenünk, vélhetően az, hogy ők is azt várják, vajon Zsófi kikészíti-e idegileg annyira a civil csapatban játszókat, hogy azok egy levágott fejű csirkéhez hasonlóan addig fussanak körbe-körbe a szigeten, míg meg nem találják a repteret, ahonnan visszaindulhatnak Budapestre..."
Maga a cikk érdektelen, mint a műsor is (asszony nézi, én meg HTKA-zva jelen vagyok)
Azért kemény világ amerika, hogy még egy ilyen témában is ki tudják hozni a gonosz kaukázusi fehér embert mint főbűnöst. Aki persze még a földönkívüliekkel is háborúzni akar
Ausztrál összefoglaló, van benne pár kuku ausztrál sztori is, de az első fele jól ábrázolja az alapvető fordulatot az amerikai szövetségi kormány hozzaallasarol a 2017-es NYT "leak" utan (ami nekem egyértelműen tervezettnek tűnik, egy volt vedelmi miniszterhelyettes meg a Pentagon utonyomozo irodajanak a feje nem fognak maguktol katonai videot szivarogtatni):
Jól elmagyarázza kb 13:50-tol, hogyan bolondozott a 'tic-tac' ufo az amerikaiakkal a 2004-es USS Nimitz esetnél, amikor először kb dogfightot szimulált, majd 0.78 masodperc alatt 28 ezer labrol tengerszintre ereszkedett, majd eltűnt - es 5 masodperc mulva 60 merfolddel odebb, az aznapi gyakorlatra kijelolt titkos CAP ponton várakozott rajuk (kb "mindent tudunk rolatok elore, oregem, azt is, ami elhangzik a zart eligazitason a hajón".)
Ráadásul sikeresen elterjesztették a "dinoszaurusz-kultuszt" az emberek gyermekeinek körében. Ez a divat húsz-harminc éve még nem tombolt! Ma meg..?
Ez része annak a kampánynak, hogy megkedveltessék magukat, és felnőjön egy generáció, amely már nem fogja élből ellenezni a jelenlétüket amikor színre lépnek végre, felfedve magukat ország-világ előtt.
Pontosan.
Egybevág minden. Mikor máskor bújnának elő sárkányok, mint egy Vízöntő kor Mérleg (Sárkány) dekádjához érkezésekor. A Vízöntő virtualitása meg esetleg megnyilvánulhat majd abban, hogy dimenzióportálokon, csillagkapukon keresztül érkeznek majd, s nem pedig egy hosszadalmas fizikai értelemben végrehajtott utazást követően... A filmeken keresztül már ezt is "beültették" szépen!
Ausztrál összefoglaló, van benne pár kuku ausztrál sztori is, de az első fele jól ábrázolja az alapvető fordulatot az amerikai szövetségi kormány hozzaallasarol a 2017-es NYT "leak" utan (ami nekem egyértelműen tervezettnek tűnik, egy volt vedelmi miniszterhelyettes meg a Pentagon utonyomozo irodajanak a feje nem fognak maguktol katonai videot szivarogtatni):
Pontosan.
Egybevág minden. Mikor máskor bújnának elő sárkányok, mint egy Vízöntő kor Mérleg (Sárkány) dekádjához érkezésekor. A Vízöntő virtualitása meg esetleg megnyilvánulhat majd abban, hogy dimenzióportálokon, csillagkapukon keresztül érkeznek majd, s nem pedig egy hosszadalmas fizikai értelemben végrehajtott utazást követően... A filmeken keresztül már ezt is "beültették" szépen!
"És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek."
" És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat; és álla az a sárkány a szűlő asszony elé, hogy mikor szűl, annak fiát megegye."
"És levettetett a hatalmas sárkány, az ősi kígyó, akit ördögnek és sátánnak hívnak, aki megtéveszti az egész földkerekséget; levettetett a földre, és vele együtt angyalai is levettettek."
" És a farka utána vonszá az ég csillagainak harmadrészét, és a földre veté azokat; és álla az a sárkány a szűlő asszony elé, hogy mikor szűl, annak fiát megegye."
Szerintem a kettő, a kígyó és a sárkány is ugyanazokra utalhat. Az viszont érdekes, hogy nem csak a Bibliában, a népmesékben, de még Amerikában is feltűnik az emberevő kígyó alakja...