1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. jani22

  jani22 Well-Known Member

  fip7 likes this.
 2. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Még mindig nézés alatt van, de már talán láttam régebben -talán. Engem az egyes kövek pontos vágása és összeillesztése fogott meg már korábban is..

  Hasonló a témakör valahol. :)

   
 3. gergo55

  gergo55 Well-Known Member

  Szentgyörgyi Dezső mesél...


   
 4. jani22

  jani22 Well-Known Member

  A hölgy nagyon szeret szerepel és elmondja:

  "beszélt X Sándor nevű úrral, aki 7-szer volt a Marson 4 km átmérőjű űrhajóval és a kiképzést az oroszoktól"

  Ja és kefajszosék a Holdon voltak, Jajjj. :D
  Nálam itt kiverte a biztit! :eek::hadonaszos:

  Rengeteg és máig nem kellően dokumentált jelenség van, a kínai lampiontól a Fáraó (magyar nevén Faragó by Hadházi L.) átkáig. :)

  Köszi. :)
   
  gergo55 likes this.
 5. jani22

  jani22 Well-Known Member

 6. Leonidas

  Leonidas Member

  Ebben vannak érdekes felvételek. Ha érdekel benneteket, hozom az eredeti felvételeket. Én csak valamikor a nyáron botlottam ebbe bele. Hááát... majdnem leesetem a székről amikor megnéztem. Miért ? Mert 30 évvel ezelőtt a sát szememmel volt alkalmam ugyanezt látni, pontosan a második második variációt. Garantáltan közelről. Ránk fizikailag is hatott. Hajszálra úgy néz ki, úgy zajlik le, mint amit felvettek kínában. Ezt én mint szemtanú állítom. Hihetetlen, de igaz. És képes leszívni minden elektromos energiát. Ha akarjátok elmesélem, és hozom a dupla kínai felvételek linkjeit. (két különböző helyről is rögzítették, ez csak az egyik helyről rögzített felvételek)
   
  fip7 and gergo55 like this.
 7. Leonidas

  Leonidas Member

  [
  Nos megígértem, elmesélem az egyik sztorimat. Egyébként anno erre felénk dögivel voltak ufo észlelések, világos nappal is. Van olyan ismerősöm aki szerepel egy dokumentum filmen is a saját sztorijával, ő a haverjával látott a földön egy ufo, mások e délutáni buszról láttak egy szivar alakú nagyobb objektumot repülni, a munkatársaim gyerekeki pedig a balaton part felett az üdülésük alatt láttak hatalmas ufót megjelenni, ami beborította az eget a fejük felett, halálra is rémült az egész gyerekcsapat, falfehéren rohantak be az üdülőbe. Ezek nem áttételes, hanem személyesen első kézből kapott beszámolók mind, tökéletesen beszámítható komoly emberektől.

  Nos jöjjön az én egyik sztorim zanzásítva.Kb. 1989 augustus eleje, olyan éjjel 0:30 körül jövünk be autóval pécsre, én vezetek. Mielőtt elérnénk az Ürögre bevezető szerpentin tetejét, a rendőrök ellenőriznek és szondáztatnak, minden rendben, aztán kezdünk gurulni lefelé. Már a tetőről látszott hogy viharfelhők vannak felettünk, ezek teljesen a fejünk fölé értek mire legurultunk a pécs tábláig (ez a híres pécsi hegyiversenyek útvonala innen a tetőig vagy lapisig). Nos Ürögre beérve kezdődött a gond. Folyamatos villámlás, vasrag felhőzet, felhőalap kb. max 1000 méteren van. A táblánál elkezdtek halványodni a fényszórók, majd a motor akadozni, és teljesen leállt az autó, egy gramm elektromosság nem maradt, annyi sem, hogy a visszajelzők pislákoljanak. Mivel itt lejtet az út szinte végig a városig, hagytam gurulni az autót. De nem csak mi voltunk sötétben, hanem pécs belső részétől az uránvárosi buszmegállótól északra minden koromsötét volt, áramszünet. Én hagytam gurulni, hogy a villámok fényénél leguruljak a városig, ahol már megnézhetem pazar világításban az autót, hogy mi történt v. Ahogy gurultam lefelé, kb a sötét rész 1/3-adánál megláttam a felhőalapnál kigyulladni egy fényszórószerű lámpát, úgy mint a mellékelt videokon. A kigyulladás sebessége, az elalvása hajszálra ugyan olyan volt, mint a mellékelt kínai videokon. Ez ami a videokon van VALÓS felvételek, én a saját szememmel láttam !!!!!! Semmi "trükk" nincs !!! Próbáltam "meglesni" a villámok fényénél magát az ufót, de ahogy a kínai videokon is van, SEMMIT NEM LEHET LÁTNI !!! A vastag felhőzet alján csak kigyulladnak a lámpák. (én neveztem így). Nem lehetett magasabban 1000m-nél, mert eltűnt volna a vastag zivatarfelhőben ha feljebb van !!! Én nem így oldalról láttam rá, hanem olyan 60 fokban felfelé, tehát nemsokkal voltam mellette. Nagyon közel volt. Most 30 év után tudtam meg, hogy ha nem lett volna egy szikra felhő sem, akkor sem látok belőle semmit a "lámpákon" kívül. Ez is egy nagy talány, és az is, hogyan szívta le az elektromosságot az egész városrészről, beleértve az autót is, és más ezen a területen lévő autókat.

  Kikerestem őket a neten, az eredeti feltöltőket. Hogy mennyire valódi a felvétel, arra találtam bizonyítékot is, mert máshonnan más szögből mások is ugyan azt vették fel. Akkor íme az eredeti NEM MATTYANTOTT videok:  Lesik az ufót, és a lány meglepetésében felkiált amikor megjelenik. Szóval szerencsével beletrafált. A kínai szöveg is ott van alatta.

  Itt jön egy referencia video az előzőekhez. Ugyan ezt vették fel, csak nagyon távolról nagyon lapos szögben. Szintén van szöveg a videon.

  https://youtu.be/omS2-cBuWuM

  Ez pontosan így folyik le, én is hajszálra ugyan ezt láttam 30 évvel korábban. Semmilyen trükk nincs benne, ezek valós felvételek. Láttam másik ufot is már, az egy 10-12m átmérőjű mélyvörös talán narancssárgás (mint a fidesz narancs embléma) gömb volt és kb. 800m távolságra beszállt egy domb mögé, vagyis a teljesen földközelbe. A domb mögött annak az utcának a vége volt ahonnan jöttünk, este 10 óra körül volt. Itt nem volt áramszünet. Láttam még ausztriában is, az úgy szállt fel mint a jeruzsálemi ufó, csak lassabban, de azért elég rendes sebességgel. Az éjjel 11 körül volt.
  A patacsi áram leszívásról tudnék még mesélni. Kb. 10 perc múlva kezdett jönni vissza az áram az aksiba. Akkor már gyújtáson gyengén égett a visszajelző, és be tudtuk tolni az autót és hazamenni vele. A 35-40 mp akku kisülés alatt fel kellett volna izzania az aksinak és felrobbanni a hőtől. Ehelyett hideg volt... :eek::D:D:D:D Ha bármi más fogyasztó merítette volna le (önindíó, generátor bármi más), annak a hatalmas teljesítményre szénné kellett volna égnie. Itt nem égett meg semmi... :eek::D:D:D:D (nagyon komoly elektroniai szakember vagyok, nekem ez a tudás már akkor bőven a birtokomban volt, valami hasonlóan működik, mint az oroszok zavaró rendszere, szerintem azt is uforól lopták, és valahogy sikerült feléleszteniük :):) )
   
  gergo55 likes this.

Ezen oldal megosztása