Sok-mindent olvastam itt az UFO-kkal kapcsolatos kételyekből, de nem csak itt, hanem szerte a világban. Nos az igazság nem a kétkedőknél.van. Viszont a felhajtás, a sok hazudozó és hamis képeket filmeket meg történeteket gyártók pontosan példázzák, milyen selejt az emberiség nagy-része. Többek között ezért tartunk a technológiai fejlődés ellenére a földi (emberi) rendszer teljes összeomlásánál és csődjénél, mert az emberiség szumma intelligenciája nagyjából kicsivel afelett konvergál mint egy házi haszonszárnyasé, de csak annyival jobb, hogy nem sz@rja össze az udvart. (elnézést, de csak őszintén a valóságról)
Szóval... az "UFO" fényképek, történetek, videok legalább 95%-a egy ócska, közepes, vagy esetleg kiváló hamisítvány, hazugság. Ez tény, de lehet hogy sokkal rosszabb az arány. Sajnos ez az arány pontosan azzal korrelál, hogy mekkora genetikai hulladék az emberiség. Na pont ezért nyírja ki az egész bolygót, miközben ezek a genetikai selejtek arról értekeznek, hogy máshova költözünk, de még a holdra se képesek 100 éven belül 10 embert áttelepíteni, nem hogy 10 milliárd embert elköltöztetni !!! Jelenleg is az a fantáziálás megy annál a 95%-nál, mint kb. Verne űrutazásos ponyvaregényei (amik mint sci-fi művek kiválóak !), de magával a világegyetemmel, csillagászattal, űrkutatással, HI-TEC technológiákkal annyira sincsenek tisztában, mint a példának emlegetett (kifejezetten buta) csirkék az udvaron. Ezeket az információkat tényként kezelem, és bőven bizonyíték SAJNOS, hogy ez így is van. Én magam képzett vagyok a témákban, már gyermekkorom óta foglalkozom többféle tudománnyal is. A gyakorlati HI-TEC tudományokkal is, mint pld. számítógépes rendszerek, elektronika, kiemelten a távközlésre, radartechnológiákra, CNC megmunkálás, ami maga a jövő, stb. Szóval nem egy laikus felelőtlen kibicelése amikor a saját tapasztalataimat közreadom.
Én magam is közreadtam videokat nem is régen ebben a topicban, amikről biztosan tudom hogy eredetiek, több ezren látták a jelenséget, több felvétel is készült róla, különböző helyekről különböző egymástól teljesen független személyektől. Szeptember közepe óta egyébként az elmúlt 30 évből találtam a neten olyan szemtanúkat, akik a világ más helyein más időben szintén látták ugyan ezt a jelenséget. Szóval sokan vagyunk... Nos én a saját szememmel láttam, itt magyarországon vagy 30 évvel ezelőtt. (akit érdekel az majd elolvassa a leírásom, csak vissza kell lapozni) Hallottam itt és szerte a világban is mindenféle "indoklást", hogy miért nem igazak ilyen UFO észlelések. Mert "drón", mert HI-TEC video vagy képtechnológia amivel hamisították, mert "titkos katonai eszköz", "ismeretlen természeti jelenség", stb. stb. stb., végtelen számú bármelyik kibic által "beböföghető" DE SEMMIVEL ALÁ NEM TÁMASZTOTT (HAMIS) CÁFOLAT !!! Nos ezekből annyi van, mint az emberiség 95%-ának szemetéből és mocskából, ami ellepi a világot. Azokat a jelenségeket amiket leírtam 30 évvel ezelőtt a saját két szemmel láttam, én a hatásait kénytelen voltam átélni, mivel semmilyen választásom nem volt. Ráadásul akkor amikor én láttam sokkal több információ kiderült róluk, mint talán szerették volna... Ugye láttam egy másikat is, az egy 10-12 átmérőjű mélyvörös gömb, ami egyszerűen berepült egy közeli domb mögé. (egyiknél sem volt hang, csak totális csend) Szóval... akkoriban nem volt drón technológia. Minden ismert repülési jelenséget alapból felrúgtak, de az ismert fizikát is megcáfolták a tulajdonságaikkal, hatásaikkal.
Nem csak én láttam ilyen különleges jelenségeket, hanem több mit öt ismerősöm is mesélt ilyenekről, amiket ők éltek át. Van olyan is köztük, aki helyből egész életében szkeptikus volt, semmivel be nem lehett volna magyarázni neki, hogy léteznek UFO-k, amíg kénytelen nem volt tudomásul venni több szintén élből szkeptikus haverjával együtt. Magyarországon az akkori időkben rengeteg UFO észlelés volt. Persze ez szerintem egyáltalán nem volt "véletlen". Itt ahol lakom (de ezt nem fogom elmondani hol van) nagyon sok közeli észlelés volt. A dolog külön pikantériája, hogy "itthon" egyet sem láttam belőle !!!
Mint említettem nem két észlelésem volt életem során, viszont ez a kettő az, aminél egyetlen szikra kétségem sincs, hogy mivel találkoztam. Amúgy például Ausztriában láttam olyant is, mint a Jeruzsálemi UFO, csak ez kissé lassabban "liftezett" függőlegesen felfelé, mint az. Rakéta nem lehetett, mert ezt is közelről láttam (nem volt rakétahajtómű hatása, a tolósugár - 40 éve foglalkozom rakétatechnológiával, a kisujjamban volt már akkor is). Sokkal gyorsabban emelkedett mint bármely helikopter, a legjobb helikopterek emelkedősebességének 20-30-szorosa körül, mindehhez semmilyen hang nem társult.(csak kb. 300 méter távolságban volt, de max. 400, éjjel volt, de kivilágított területen, épp mint Jeruzsálemben). Nem szeretném megingatni a szkeptikusokat, de számomra már régóta nem kérdés, hogy itt vannak-e. Csak a sok szemétből nagyon nehéz kiszűrni a valódi képeket, videokat. De ennek nem az UFO-k az okai, hanem az emberiség selejtes része.
Köszönöm ha elolvastátok.
Nem kívánok vitázni senkivel. "Magyarázgatni" sem szeretném az elmondottakat.
(hiszi vagy sem, ez engem NEM érdekel
)