1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

UFO

Diskurzus a(z) 'Kantin' témában - fip7 által indítva @ 2013. január 16..

 1. Roni

  Roni Well-Known Member

  Újabb bizonyíték .

   
  fip7 and Leonidas like this.
 2. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Ez csak féligazság! Ha nincs idő itt lenni, akkor nem használják az erőforrásokat! :)

  Állítólag Aladdin kifigyelte a 40 rablót, amelyek valójában földönkívüliek voltak, és ezek eltárolták az általuk titkosnak vélt és hülyén nyíló ajtó mögé, az űrhajójukat vezérlő csillogó micsodákat.

  Ezekre a mesékre oda kell figyelni! :D

  Tuti, hogy Nils Holgersson antigravitációs "Márton" jelű drónnal repkedett a helioszférában. :D
   
 3. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Nem így látom, csak még egyszer leírom, hogy nem lettek kiaknázva a Föld ásványkincsei, 1 technikai civilizációnak kellenek az erőforrások a fejlődésük során.

  A dínók, mint ismerté tett egyedek jelenleg a madarak, és van köztük nagyon sok értelmes faj. Az emlősök felemelkedtek, elég ha csak a családomra gondolok, már is rettegek. :D Régen többször nagy kihalások voltak a Földön, volt mikor jégpácél borította be az egész felületét. Az élet él, és élni akar! :)

  Hogy voltak-e és kísérleteztek-e rajtunk más külsősök, az egy másik kérdés. A svájci ember ( :D ) szerint 4× manipulálták az anyagainkat. Tuti nem sikerült negyedszerre sem, elég csak szétnézni, pl. itt vagyok én is. :D

  Csak belegondolva, ha 1 más égitesten csak 1 millió évvel korábban meg tudja gyújtani a tüzet a bozótban, mekkora tudáskülönbséget tudhat magának mihozzánk képest!
  Pedig a világegyetemben az nagyin pici idő. Ráadásul annyi galaxis van, hogy talán Yoda sem tudja. :D
  Még annyit, hogy lyuk van az univerzumunkban, lehet, hogy Yoda tud valamit. :)
   
  Leonidas, fishbed and tonyo like this.
 4. gacsat

  gacsat Well-Known Member

  Ha kilenc év alatt nem jöttek rá, most se fogunk.
  https://en.wikipedia.org/wiki/USS_Nimitz_UFO_incident
  Aligha volt mostani földi cucc. Szerintem időutazó emberek voltak, de idegenek is lehettek.
  Több alkalommal, többen is látták, radarozták, infrázták.
  8500 méterről 1 mp alatt ért tengerszintre, és ott eltünt a felszin alatt. Majd felbukkant és 3900 km/ó sebességgel haladt. Tic-tac alakja volt, és nem volt rajta semmi, ami ma szükséges a repüléshez. Nem volt szárnya, motorja, ablaka, és nem húzott csíkot.
   
 5. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Szerintem reálisan nézve, ez 1 valami hajó elleni rakétaféle!

  Ne legyen már az hogy eljönnek pl. a Zeta Reticuli rendszerből 1 ilyen kis p@ccsel, vagy p@ncival. :D

  [​IMG]

  Vagy Putyin volt. :)

  (Talán már volt ez a téma. :) )
   
 6. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Majd este géprol kibontjuk Kicsit ezt a dolgot, tegnap jott ellátmány benne vagy 3liter lófingatóval, Szóval lesz minoségi tartalom.
  :rolleyes::D
   
 7. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Nahát, hogy erről mit mondanak a nagyomtudomhogyezhogyvan. :)

   
 8. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Honnan veszed,hogy kellenek erőforrások egy technikai civilizációnak,ill honnan tudod,hogy milyen erőforrások kellenek?
  Mit tudsz arról,hogy hogyan keletkeznek a fajok,civilizációk,mitől fejlődnek,vagy ki,mi határozza meg a fejlődésük irányát?
  Hová emelkedtek az emlősök?
  Honnan volt ez első hím oroszlán,amelyik megdugta a nőstényt,hogy legyen sok kis oroszlán?
  Milyen fejlődés?
  Mert a darvin srác írt 1 könyvet az evolúcióról,amiben ezres nagyságrendben van használva a valószínűleg,a lehetséges,meg a minden bizonnyal szó(fordulat) ?
  Már írtam,hogy minden váltáskor sterilre tüsszentették a planétát,az új faj érkezése előtt,majd faxán berendezik a számukra,legyen nekikk kaja,pia,hideg,meleg,miazmás,most van az első alkalom,hogy megélhetjük a váltást(ebben a teremtési ciklusban).
  Kisérleteztek,persze,mert befostak mikor rájöttek kik vagyunk,kiknek gyúrták meg a formát,de mindig szétkaptuk a szájukat,hol erővel,hol ésszel,hol egymásnak fordítottuk őket,hagy írtsák egymást,de mindig futottak,amelyik meg nem tudott elfutni,levágtuk őket egyenként.
  Értelmét vesztené az egész fizikai világ,ha minket "csak úgy" ki lehetne irtani,bármelyik fajnak is.
  Felejtsd már el ezt a marhaságot,hogy az ősember le merte venni a tüzet,és hú de elkezdett fejlődni,te vagy a csúcsmodell,te egyedül többet tudsz,mit az univerzum összes faja együtt,csak alszol,az a pár embertársad tett,és tesz róla,hogy elaltasson,és ott is tartson téged,meg mindenkit,akit lehet,akik még birtokolnak valamit az éber állapotból,csak kis értők.Persze,vannak bőven értők,vagy ébredők/éberek is,csak keresni kell.;):cool:
  Ne agyalj az időn,semmi jelentősége.
  Milyen lyuk,a kádban is van lyuk,és az is az univerzum része.
  Vagy arra a lyukra gondolsz,amin hazamegyünk,és a gazdag embernek nehezebb átjutni,mint a tevének a tű fokán?
  Annyi galaxis van,amennyi kell,se több,se kevesebb,a mi fogalmaink szerint úgy végtelen számú van ;) se több,se kevesebb.
  Egyébiránt letelt a 7 év,2012.12.22 óta,gondolom mindenki kihasználta ez az időt,felkészült arra ami most jön majd,és gugli nélkül is tudja mit jelent az apokalipszis szó,így nem, érik majd váratlanul a következő hónapok hírei,amiben kicsit oda adnak majd,ill vissza adnak majd abból,aki valójában vagy,kicsit kiderülnek az ember kozmikus létének a dolgai,kicsit kiderül,hogy talán nem 60-80 évre szólna a testünk,no meg a erőforrásokról is szó fog esni hamarosan,ami "ingyen " van,és kb korlátlan,szóval nagy idők jönnek,aztán megyünk.
   
  milagro likes this.
 9. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Elsőre, nem jól esik ez a HSz. Vagy nem érted Te sem. :(
   
 10. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Én amatőr csillagász voltam gyerek és fiatal felnőtt koromban! Nagyon sok mindent észleltem, de ezt mos nem lényeges.

  A korong igen figyelemre méltó. :) Elnagyolt, mert a Magelán felhők sehol sincsenek, vagy letört. :)
  Azt sem tudjuk, hogy mennyi idő alatt alakult ki a járásunk. :)
   
 11. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Csak lassan ...

  "Honnan veszed,hogy kellenek erőforrások egy technikai civilizációnak,ill honnan tudod,hogy milyen erőforrások kellenek?"

  Most már szétnézhetsz a Föld nevű sárgolyón. A tengerek mélye sokkal nehezebben meghatározható és elképesztő dolgok vannak ott - nem csak élővilág, mint hogy a Nap mikor lesz felfúvódva a Mars határáig. :)
  Üdv. :)
   
 12. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Az ásványkincseket 1 korábbi technikai civilizáció nem használta, tehát nem voltak! Akár dinó, akár csiga és nem moszat. :D
   
 13. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Szóval... olyan civilizáció nem használt a földön erőforrásokat, amely itt fejlődött ki. Ez igaz, hogy ez nem volt. De az egyáltalán nem biztos, hogy más civilizáció nincs itt jelen, akik kívülről jöttek, és nem lakásuk a föld. Erőforrás az bőven van a helioszférában (fémek (titán és társai stb. sok kurrens fém) és mindenféle más nyersanyag, energiahordozók is), majd bolondok lennének a földön bányászkodni, ha kell nekik valami. Ezt nemrég kifejtettem, ez csak egyenlőre a mi bánatunk, hogy nem férünk hozzá a kisbolygóövi széles skálájú és nagy mennyiségű ritkaföldfém és egyéb fémkészleteihez. Hiába van többféléből is nagy mennyiség itt a földön, a mélyben nem férünk hozzá, nagyon nehéz a kitermelés. (fúziós energia és robot hegyek kellenének - ebből egyenlőre csak a robotokat tudjuk prezentálni (de azt is csak kb. 10 éve... :eek::D:D), szóval ez így még "veszett fejsze nyele", a fúziós energia meg még semmi, ez így olyan, mint autó kerék meg út nélkül... semmit nem ér, egy ócskavas újonnan is... :D:D)

  Háát... szóval... szívesen élnék annak a tízezred részéig egészségben, bár lehet, hogy a végére úgy is mocskosul megunnám... :D:D:D
  Bizonyára sokat tudsz a világegyetemről és a helioszféráról ha amatőr csillagász voltál, ezt nem kétlem. Gondolom ezért te tudod is hogy én miről beszéltem korábban. ;)

  Ezt nem igazán tudom hogy honnan ered, de ha valami alapvető változás lesz (márpedig lesz), annak az időpontját nem tudhatjuk előre. Illetve szerintem elvileg már vagy úgy 70 éve bármelyik nap elkezdődhetne, de van akiknek ez egyenlőre nem sürgős, hacsak nem tört volna ki a ribillió, ami ugyan kitört többször is azóta, NA DE a világégetés elmaradt, így aztán a "nem sürgős" kategória maradt továbbra is. Persze nem fog ez még így menni újabb 70 évig, de ez most ne legyen itt téma, én a részemről nem akarok ebben részt venni. De ha már előjött, én ennyit akartam róla mondani. Nem egyszerű kérdések ezek, és kb. millió aspektusból lehet tárgyalni róluk, nem az egyszerű emberek szintjén. (most ezt az "egyszerűt" nem ide hozzánk a topicba értettem, hanem úgy általában, a mezei emberek világegyetem tudása az analfabetizmus szintjén van, de sokan nagyon okosnak hiszik magukat ennek ellenére :eek:)

  :D:D:D:D
   
  jani22 likes this.
 14. fip7

  fip7 Well-Known Member

  jani22

  Csak teoretikusan. Ha egymilliárd éve volt itt egy fejlett technológiai civilizáció annak ma semmi nyomát sem láthatjuk. Ennek oka a lemezek mozgása és egymás alá gyűrődése, meg az erózió. Az idő mindent eltűntet , ez a dolga :)
  (Ennyi idő alatt simán újra képződik az olaj, a vas, a földgáz stb... A legtöbb alig pár 10 millió éve keletkezett)
  [​IMG]
   
  Littlejohn and jani22 like this.
 15. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Nem voltak korábbi technikai civilizációk?
  Honnan tudod?
   
  jani22 likes this.
 16. papajoe

  papajoe Well-Known Member


  Szerintem félreérted a viccet. :D
   
  jani22 likes this.
 17. milagro

  milagro Well-Known Member

  Ezt neked
  http://nyusziacilinderben.blogspot.com/2011/08/az-igazi-ebredesrol.html
   
 18. milagro

  milagro Well-Known Member

 19. jani22

  jani22 Well-Known Member

  Igen, ebben van nagyon sok ráció. :) A kőzetlemezek is össze vissza száguldoznak.Találtak is nagyon érdekes leleteket több millió éves kőzetekben, még szénben is. Most sajnos nincs időm ezeket visszakeresni és nem is nagyon megbízható a forrásuk az infóknak.

  Az akár 1 milliárd éves eltérést én más bolygón keletkezett életre értettem. :)

  E
   
 20. milagro

  milagro Well-Known Member

  Koronás (kígyó)-Méreg

  Igen, kétségkívül fülön csíphető benne a "sorsszerű illeszkedés" is. Az egész járvány akkor indult el, amikor a kínai Holdújévet, azon belül is a Patkány évének kezdetét készültek volna megünnepelni a Mérleg jegyű (keleti állatövben: Sárkány) kínai nép fiai és lányai.
  ..
  Asztrálmítoszi keretekben is értelmezve az eseményeket, ugyanis minden a helyén van szépen. Akár denevér, akár kígyó, akár mindkét állat is a köztes gazdája a Koronás Vírusnak.
  ..
  A Patkány/Egér a keleti zodiákusban ugyanis az Ikrek jegy jelölőállata, mint ahogy azt már talán említettem egyszer-kétszer a jenkik kapcsán.
  Ennek a jegynek a Hold járása alapján pedig két holdháza van, az egyik a Patkány/Egér, a másik viszont éppen a Denevér/Bagoly (éjszaka, sötétben is tudnak tájékozódni). Továbbá az Ikrek jegyben két bolygótulajdonságnak jut szerep, egyrészt Merkúr az uralkodó bolygója, másrészt a Sárkányfej, azaz a felszálló holdcsomópont van erőben!
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Állatövi_jegy
  ..
  A Sárkányfej ráadásul ott van fent az égbolton is! És hol máshol, mint pont a kínai nép jegytulajdonságait kifejező csillagkép a Mérleg/Sárkány (Libra) fölött.
  Ez a csillagkép a Serpens Caput, azaz a Kígyó Feje!
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Kígyó_csillagkép
  ..
  S ezen nincs is csodálkozni való, mert ha azt is tudjuk, hogy a Mérleg jegynek az egyik (középső) holdháza pont a Koronás Kígyó/Szarvaskígyó, - ami heraldikában is gyakran megjelenik (lásd alább) - akkor már az sem lehet meglepetés, hogy a Kígyó Feje csillagkép felett pont egy koronát találunk, ha feltekintünk az égre, ez az Északi Korona csillagkép!
  https://en.wikipedia.org/wiki/Corona_Borealis#/media/File:Corona_Borealis_IAU.svg
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Északi_Korona_csillagkép
  ..
  Időegységre is hajszálra stimmel az eseménysor, mivel a Mérleg jegy középső holdházának megfelelő Koronás Kígyó pont a Mérleg jegy Vízöntő dekanátusával esik egybe. És hát a helyzet az az, hogy élesbe éppen ekkor a Vízöntő havának indulásával, január 22/23-ával fordultak a történések, ekkor zárták karanténba a 11 milliós Wuhan városát (egyébként a kínaiul jól beszélő htka-soktól szívesen venném az információt, hogy milyen jelentései lehetnek a város nevének, vagy Hubej tartománynak). :D
  A Koronás Méreg kiáradása tehát a Koronás Kígyóból szintén passzolni látszik, ha az égi összefüggéseket vizsgáljuk és nem csak a fizikai síkot.
  Amúgy a vírus szó alapjelentése meg: méreg, amely elnevezést Martinus Beijerinck a virológia holland megalapítója adott neki!
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Martinus_Beijerinck
  ..
  Minden a helyén hát a hermetikus axióma szempontjából is, "Ami lent, az fent, és ami fent az lent, hogy beteljesüljön az Egy csodája.", (Smaragdtábla)!
  Mondhatnám úgy is, hogy a szimulációnk a program szerint fut.
  Reméljük, az instruktorok a túlélést (felébredést) írták a történetbe és nem a pusztulást…
  ..
  (lehetne még ragozni, nagyon is lenne mit, de nem akarom a htka-s közönség nyugalmát okkult összefüggésekkel mégjobban megzavarni, ez az UFO-rovat, mint paranormális topik talán elbírja, ha nem, akkor majd törlitek)
  ..
  Koronás Kígyó szimbólum, mint évköri egység megjelenése a heraldikában:
  https://commons.wikimedia.org/wiki/Category:Crowned_snakes_in_heraldry
  https://hu.wikipedia.org/wiki/Inke
   

Ezen oldal megosztása