Timesnak több pilóta is beszámolt a „furcsa tárgyakról”, amiknek nem volt látható hajtóművük, mégis hiperszonikus sebességgel haladtak, és olyan manővereket hajtottak végre, amiket az emberi szervezet nem tudna elviselni.
Az lehet még csak komoly technológia
Ha valami összetűzés lett volna ott az még aim-9x sem segít és ez félelmetes
Nincs ebben semmi félelmetes, eddig is azt csináltak amit akartak. Annyival le vagyunk maradva tőlük, hogyha a következő 300 évben azt a fejlődési* ütemet produkáljuk amit az elmúlt 30 évben, még akkor is nagyon le leszünk maradva tőlük. Ezek tények. Aki látta már hogy mire képesek,annak nincsenek kétségei. Sok esetben fogalmunk sincs a fizikájáról annak amit művelnek, de még csak elképzelés szinten sem. Én tudom, mert volt alkalmam átélni egy ilyen hihetetlen dolgot. Egy területről eltüntettek minden elektromos energiát. Ha ez válogatás nélkül megy, elvileg az élőlényeket is érinti a bioáramok miatt. De én semmit nem éreztem. Mivel ez városban volt, tele emberrel, de másokat sem láttam hogy feküdnének vagy rosszul lennének. Ez a fajta elekromos energia élszívásuk vagy blokkolásuk jól ismert, a világ több részén is előfordult már többször, nem csak itt. Még csak halovány lila gőzünk sincs a fizikai alapjairól, hogy vajon milyen alapokon működhet, a részleteiről meg pláne nincs. Azóta amióta átéltem minden áramszünetkor kimegyek és körülnézek (nappal is, amúgy itt már láttak napközben szikrázó napsütésben is UFO-t), meg mekkora részt érint, nem-e látok valami furcsát megint.
Ne röhögj, mert tényleg így van.
De itt még sosem láttam semmit ahol lakom, viszont mások igen, egészen közelről is. Na az a biztos, amikor úgy látod, de előszeretettel bujkálnak, nem szeretik mutogatni magukat. Tapasztaltam én is.