Azért ne csak a hadi beszerzéseket emlegesd...
Nem tudom az ukrik hogy állnak az infrastruktúrával, az életszínvonallal stb... Ennyi erővel példálózhatnál épp Észak Koreával is
Mire gondolsz?
Nem értem, hogy jön ide Észak-Korea, hogy a románok kútba ugrottak és az ukránok meg utánuk. Phenjan szerintem se Bel helikoptereket, se AirBust nem vásárolt.
Elmondom megint a hsz-em vázát, hátha mást olvastál és utána elmondod, hol illeszkedik bele ebbe a te gondolatod. Románok rendszeresítenek francia helikoptereket a hadseregnek, kapnak érte AirBus gyárat. És más állami szervezetek basznak rá, hogy akár ebből a gyárból is rendelhetnének, csináltatnak egy szerviz központot az amcsi heliknek, hogy olyanból is legyen nekik. Miközben a francia-német meg be akarja zárni az alkatrészgyárát, mert nem kap megrendelést a pásztor néptől.
Ukránok vásároltak a határőrségnek AirBusból rahedli sokat. Ekkora mennyiségért két ország is kap ipari központot, csak ők nem kérnek. De egy másik állami szervnek vásárolnak amerikai Belt, mert az majd felfuttatja az ukrán helikopter gyártást.
Tényleg fejtsd ki, mert kíváncsi vagyok rá, mi van Észak-Koreával?