Nekem ez az egész Leos dolog bűzlik. Nem fogja jól kivenni magát, ha otthagyják a susnya szélén, ha be találna dögleni a híresen alapos ukrán karbantartási szokások miatt (ahogy most az IFV/APC-ket kb fogyóeszköznek tekintik).
Hol javítják majd ezeket? Kik? Álljak a Kalibrt?
Nem ez a lényeg, még mindig nem jött át a lényege annak ami engem bánt!
Tuti hogy nem ezek fogják megfordítani a háború menetét, ez tiszta sor!
Ami nekem a fő gondom ezzel a szarral, hogy hol lesz a vége?! Mert igen nagy esélyt látok, hogy ahogy írtam is korábban, tele lesznek nyugati - lengyel harckocsizókkal mint személyzet, mert azért ezekre idő kiképezni az ukránokat, s láttunk ilyet már lövész szinten is, hogy angolul/franciául/lengyelül beszéltek a derék ukrán uniformisban feltűnően jól képzett és mozgó katonák videókon, akik nyilván mindig leszereltek előtte pár héttel, hogy megjelentek Ukrajnában!
Illetve a fő gondom az, hogy meddig tűri ezt vajon az orosz?! Mert ha teleszalad a faszuk, és TÉNYLEG odabasznak csak mondjuk Lvov-ra egyet, egy ilyen 500 KT-s töltettel, ilyen kis jelzés értékkel, akkor mi a fasz van, hol lesz ennek a vége??! Utána lenyugszunk vajon, vagy toljuk tovább míg nem kap Varsó is mondjuk már 1 - 2 Megatonnás méretet?!
Varsóért indulna vajon a totális nuklear holocaust, vagy így jártak, és gyors satufék, tárgyalások?!
Ezeket nagyon nem szeretném látni bassza meg!!!
Kiábrándító, hogy olyan vezetőink vannak, hogy totálisan megnyugtatták saját magukat, hogy ilyen biztos nem lesz, de BASSZA MEG, ez a sok nyomorult úgy beleszerelmesedett a saját illúziójába, eszméibe, hogy azt sem hajlandóak észrevenni, hogy ez most főleg az oroszokon múlik, nem rajtunk!
Ők vannak beszorítva, nem mi, de itt vígan teljesen biztos benne minden vezető, hogy "mi baj lehet belőle, ha Ukrajnát támogatjuk a végső győzelemig"...