SzVD mar harminc eve is rendszerben volt, azt tudom.
A .338 az a Win, amelyik szukseg eseten csereszabatos a NATO 7.62-vel?
Mi a kérdés?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A .338 az a Win, amelyik szukseg eseten csereszabatos a NATO 7.62-vel?
Nem, az .308, és nem csereszabatos.
A .338 az Norma vagy Lapua Magnum. (Jelen esetben Norma)
Nem ő???Tudja valaki mi az a magyar fejlesztésű fegyvercsalád prototípusa, amit bemutatnak a repülőnapon?
Semmi magyar fejlesztés nincs benne, csak licence gyártás. És nem is fegyvercsalád, hanem konkrét típus. Ráadásul nem prototípus.Nem ő???
Unique Alpine - TPG-3
Kiskunfélegyháza
Már a magyar katonáknál van az új, hazai gyártmányú mesterlövész-fegyver
Nagyon úgy tűnik, hogy megkapták a magyar különleges erők az első darabokat az új, Magyarországon is gyártásra kerülő TPG-3-as mesterlövész-fegyverekből.www.portfolio.hu
Ez a cikk mekkora faszság még mindig, PJ ezeket a képeket még az oldala lenullázása előtt készítette, nagyon nagyon rég...Nem ő???
Unique Alpine - TPG-3
Kiskunfélegyháza
Már a magyar katonáknál van az új, hazai gyártmányú mesterlövész-fegyver
Nagyon úgy tűnik, hogy megkapták a magyar különleges erők az első darabokat az új, Magyarországon is gyártásra kerülő TPG-3-as mesterlövész-fegyverekből.www.portfolio.hu
Csak az alakulatnál készült képet csinálta PJ, a fegyvert én fotóztam. Örülök, hogy tetszett a cikk.Ez a cikk mekkora faszság még mindig, PJ ezeket a képeket még az oldala lenullázása előtt készítette, nagyon nagyon rég...
Akkor mi a gond? Egy nagyon rég készült képről állítottál valamit, mert frissen, sokkal később kiposztolták. Ez a következtetés szúrja a szemem, mert nagyon sok régi (opcionálisan közösségi médiába is kikerült) képről lehetne még hasonlókat levonni. Nem kell megsértődni ha valakinek nem tetszik valamiCsak az alakulatnál készült képet csinálta PJ, a fegyvert én fotóztam. Örülök, hogy tetszett a cikk.
38. másodpercnèl ez már Tpg?
Bezony38. másodpercnèl ez már Tpg?
https://www.unique-alpine.com/hu/termekek/katonai-hatosagi/tpg-3-a4/attekintesEz lett a TPG-3A4-ből?
Mi a baj?Ez lett a TPG-3A4-ből?
Elsőre is az ugrott be, hogy mi ez az MDT. De most már sokadjára nézem vissza és még mindig egy MDT LSS tokot látok.Mi a baj?
Miért, kb. mennyi kellene belőle és kb. mennyi készülhetett már itthon? (Állítólag az elmúlt egy évben egy darab sem készült.)Ja azt hittem nem gyártjuk az a nem.
Passz. Lövéss zázadonként max 4db ha csak a támogató szakaszban lenne. +Külszolgálat. Szóval nem kell túl sok.Miért, kb. mennyi kellene belőle és kb. mennyi készülhetett már itthon? (Állítólag az elmúlt egy évben egy darab sem készült.)
Illetve arról is szó volt hgy már nem S&B PM-IIesekkel lesznek szerelve hanem NF okkal.Nem lesz semmi a TPG 2-ből?