G
Galthran
Guest
xd erre van valami magyarázat? mitől omlott így ösze, ki szúrt el és mit?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Leszakadt a zsaluzat.xd erre van valami magyarázat? mitől omlott így ösze, ki szúrt el és mit?
A Tétényi-fennsikon BM lőtér/gyakorló terület és csapággyár volt régen, meg egy kisebb laktanya. A lőtér rész ma is megvan. A gyakorlótérre gyerekként kijártunk lőszerhüvelyt szedni.https://www.fentrol.hu/hu/legifoto/218766?r=1&c=2116356.3869209997:6018433.934689499:9
Nem tudja valaki, hogy ma Gazdagrét melletti területen milyen objektum van kitakarva a fotón?
Illetve a Tétényi-fennsíkon ezek mik? Vagy most micsoda? Mert valami reptér szerűség van most.
https://www.fentrol.hu/hu/legifoto/199604?r=1&c=2112376.886879:6012175.650255499:8
Szerintem nagyon nem érintené, ott van Győr 60km, így is járnak át Felvidékről oda dolgozni, ha Mosonmagyaróvár és környéke még iparosodottabb lenne, akkor sem történne szerintem semmi.Szigoruan urbanisztikai szempontbol.
Mi lenne ha Rajka hirtelen varos lenne?
Majd varos uzemekkel.
Pozsonyra ez milyen kihatassal lenne? Es milyen Rajka szempontjabol?
Déli Pályaudvar 1860 tája.
A kommentek dühítőek
Ez nagyon meta, már nem értem.Néhány pincébe sohasem sütött be a nap.
A fejük egy feneketlen sötétség.Ez nagyon meta, már nem értem.
Ez nagyon meta, már nem értem.
Nem sokáig marad így a 120méteres MOL toronyház építésével.Az európai országok legmagasabb épületei. Meglepődtem, hogy nálunk az esztergomi bazilika lett az első, 100 méteres magassággal. Viszont nagyon-nagyon toronymagasan ez a legrégebbi épület az elsők csoportjában, 1869-es elkészüléssel. A következő a sorban a 80-as években készült!
Hányós szmájli nincs.Nem sokáig marad így a 120méteres MOL toronyház építésével.