Igen, azt pont hallottam. A többi érdekelne, hogy az összekapcsolást mikorra tervezik. Mert 18 órán keresztül nem tervezek fennmaradni...![]()
Tervezett dokkolás holnap 16:27. Plusz mínusz fél óra
Igen, azt pont hallottam. A többi érdekelne, hogy az összekapcsolást mikorra tervezik. Mert 18 órán keresztül nem tervezek fennmaradni...![]()
Nincs kifogás! A Le Mans-i 24 órás autóverseny - ha lesz - csak hónapok múlva lesz!Igen, azt pont hallottam. A többi érdekelne, hogy az összekapcsolást mikorra tervezik. Mert 18 órán keresztül nem tervezek fennmaradni...![]()

1. Apollo 4(1967)
2. Space Shuttle(2002)
3. Falcon 9(2020)
![]()
A középső kép a szerencsétlen Columbia műszerfala volt a nagyjavítással egybekötött modernizáció után, a tragédia előtt egy évvel. Ezt kapta volna meg a többi gép is, csak másképp alakultak a dolgok.
Időben mikor mikor várhatóak a fenti fázisok?
"A technológia a primitívtől a bonyolulton át az egyszerű felé halad." - Saint-Exupéry
Danke, ezt nem tudtam!Mind a Discovery, mind az Endeavour, mind az Atlantis megkapta a Gass cockpit-ot.
A pályamódosítás során, ha nem "végtelen sok" üzemanyagot akarsz elhasználni, akkor lényegében különböző időpillanatokban lehet a pályamagasságot emelni, hogy egy egy nagyon torzult ellipszis legyen a vége. Cifu űrhajós írása elején lesz majd erről szó tudtommal.Mi az alapvető oka, hogy 19 óráig tartott az állomás elérése és a dokkolás? Az nyilvánvaló, hogy nem lehet nagy sebességgel megközelíteni az állomást, majd uccsó pillanatban befékezni, de a 19 óra azért elég húzós.
Mi az alapvető oka, hogy 19 óráig tartott az állomás elérése és a dokkolás? Az nyilvánvaló, hogy nem lehet nagy sebességgel megközelíteni az állomást, majd uccsó pillanatban befékezni, de a 19 óra azért elég húzós.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..