Hogy én mennyire kedvellek téged!
"Komolyan nem értem, mi változna, ha kiderülne a nagy igazság és azt sem, hogy miért kéne, kellett volna ugyan eltitkolni?"
Az baj,ha nem érted,de sebaj,majd segítek
.
Mi változna,ha kiderülne,hogy mi is az ember,mi a dolga itt,mi közünk van bizonyos idegenekhez,és mi a dolgunk nekünk Magyaroknak?
Esetleg nem lenne hatalmuk felettünk?Esetleg nem lenne szükségünk rájuk?
Miért titkolják el az olajügyeket,a privatizációs botrányokat,az úniós csatink részleteit,a ttip-t,hogy melyik "moderáltakat" támogatják mindennel,mindent,ami téged/mindenkit alapvetően érint?
Ehhez képest miért is titkolnák el az idegeneket,vagy a valós történelmet,de tényleg,mi okuk lenne rá?
"A hatalom mindig azoknál van, akiknél a pénz/fegyver. Ezen semmi nem változtathat."
Nos itt a válasz a kérdésekre,mert esetleg a 99.99% nem ért egyel az 0.01% véleményével,meg ahogy a 0.01% alakítja z életünket,sorsunkat,hogy mit akarunk tenni,gondolni,stb?
Talán nem teljesen azonos az arány,a demokráciában előírthoz?A semmiség irányítja a mindenséget?Ez tényleg jól van így szerinted?
Hamarosan odaérünk,globálisan,ahol kenyértörésre kell vinnünk a dolgot,a vezetőinkkel,vagy velük együtt pusztulunk,persze,ezt ők igen kevéssé szeretnék,hogy te/mindenki esetleg beleszólhasson a saját életébe,vagy az országa gazdasági,politikai életébe,mert majd ők tudják a tutit.
Szerinted olyan jó irányba tartunk,annyira szép a jövőkép,hogy csak dőljünk hátra,és élvezzük az utazást,majd ők jól elosztanak nekünk mindent,amit mi termelünk meg?
Nem bocsájtkoznók próféciákba,mert azért ébred már az emberiség is,így 50%-ban interaktív minden,csak mi alakítjuk a jövőnket,alakulhat így is,meg úgy is.
X bolygó,csak nők lapja terjedelemben,mert egyben túl nagy gombóc.
Nem jön,nem fog túl közel kerülni,nem fog összeütközni,semmi szüksége rá,a mostani távolságból is bármit tehetne velünk,megvan a technológiájuk hozzá.A lakói alkották meg a fizikai testünket,a nagyfőnök szempontjai mentén,de,mint már írtam egy másik topikban(de gáz,hogy magamra hivatkozom,elnézést is kérek érte),hogy majd biorobotok leszünk nekik,nem tudatosak arra,hogy a nagyfőnök csak mint összeszerelő robotokat használja őket erre a melóra,így azt hiszik,ők a nagyfőnök,nekünk.
Aztán mivel mi vagyunk a nagyfőnök,hamar a nyakukra nőttünk,rájöttek,hogy a sarkunkig sem érnek,így picit módosítottak rajtunk,hogy nehogy megértsük hányas a kabát,és leléptek,de mint mondottam volt,ébredünk a hosszú szundiból,hisz itt az idő(k) vége.
Nem jönnek,hanem már itt vannak,természetesen,próbálnak továbbra is félelemben,és alvó állapotban tartani,és persze egymásnak vezetni minket,mert csak úgy szoktunk bármibe is belemenni,csak,hogy legyen már vége a gyiloknak.Viszont most először ebben a ciklusban megélhetjük a váltást,megnézhetjük a kis szemünkkel,szóval jó lenne nem le gatterolni magunkat,az ő kényük-kedvük szerint.
Azért vinnék/tolnák a végsőkig a nyilvános/teljes kapcsolat felvételt,mert akkor azok az idegenek is megtennék,akikkel közösek az érdekeink,a bolygó(nk),galaxisunkban betöltött energetikai szerepét illetően(még egy bocsesz,de megint egy másik topik tartalmára kék hivatkoznom,épp csak nem ég le pofám),ahogy ezt is érintettem már,csak szundizol/szundiztok,s nem láttok,hallotok,ami érthető,hisz mély az álom,magam is vagy 2 évtizede dörzsizem a szemeim,és még csak mostanság lendülök bele,az ébredésbe,már lecsaptam az órát,kidugtam a nagylábujjam a takaró alól,és nincs is olyan hideg,sőt....
Ha off itt,akkor tedd át Mack az ufóba.Vagy töröld a csába.