Szerintem azért érdekes, hogy egy 1507-es kardot mire cserélnek le.Nem bántásból, de ezt a FB nyugdíjas szintet írta valaki pár kommenttel feljebb
Kardnak olyannak, meg csak köze van a hadtech-hez.
Gondolom.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem azért érdekes, hogy egy 1507-es kardot mire cserélnek le.Nem bántásból, de ezt a FB nyugdíjas szintet írta valaki pár kommenttel feljebb
Ez szerintem a Fabargé-tojásokhoz közelebb áll mint a kardokhozSzerintem azért érdekes, hogy egy 1507-es kardot mire cserélnek le.
Gondolom.
Csak a Fabergé-k legalább szépekEz szerintem a Fabargé-tojásokhoz közelebb áll mint a kardokhoz
Ha jól értelmezem, akkor ez egy dísztárgy/szertartási kellék, így talán itt lesz a legjobb helyen.Szerintem azért érdekes, hogy egy 1507-es kardot mire cserélnek le.
Gondolom.
De...Nem volt az.
Hallottál a neokon fundamentalista ószövetség alapú puritánokról?Anglikán fundamentalizmus? LoL
Érdekes összefüggések fedezhetőek fel a Nagy Francia Forradalom/Napóleon, A Nagy Októberi Forradalom és a náci hatalomátvétel között...ugyan az az ujjlenyomat...Menj már
"Az Oldenburg-Holstein-ház, amely oly sok uralkodót biztosított Európának, és tagjai közé sorolta Dánia, Görögország és Norvégia királyait, nagyon szorosan kapcsolódott az orosz királyi házhoz. Azóta, hogy III. Péter feleségül vette az összes cárt, német hercegnőket vett feleségül, a német és a dán hatások a 19. században nagyon erősek voltak Oroszországban. Sándor feleségül vette Dagmar dán hercegnőt, és fiuk, II. Miklós így kapcsolatban állt a dán királyi családdal, nagynénje, Alexandra angol királynő révén pedig az angol királyi családdal."Angol urolkodóház eredeti neve,amit az I.vh-ig használtaki is,Szász-Coburg-Hannoveri ház......Romanov ház különben nem német,bár Nagy Katalin német nő volt.
Ha már Oldenburgok, akkor van itt egy aktuális magyar szál."Az Oldenburg-Holstein-ház, amely oly sok uralkodót biztosított Európának, és tagjai közé sorolta Dánia, Görögország és Norvégia királyait, nagyon szorosan kapcsolódott az orosz királyi házhoz. Azóta, hogy III. Péter feleségül vette az összes cárt, német hercegnőket vett feleségül, a német és a dán hatások a 19. században nagyon erősek voltak Oroszországban. Sándor feleségül vette Dagmar dán hercegnőt, és fiuk, II. Miklós így kapcsolatban állt a dán királyi családdal, nagynénje, Alexandra angol királynő révén pedig az angol királyi családdal."
Oldenburg-Romanovok
Minden mindennel összefügg, csak valaki "nem látja az aszfalttól a tájat".Ha már Oldenburgok, akkor van itt egy aktuális magyar szál.
Akkorsenem
Ezt elég régóta próbálom értelmezniAzóta, hogy III. Péter feleségül vette az összes cárt