1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Visszajelzések és javaslatok

Diskurzus a(z) 'Tudnivalók és visszajelzések' témában - Jeno által indítva @ 2012. december 23..

 1. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ne hazudj ! (megint ! :))
  Köszönöm a választ. Sajnos egyáltalán nem tartom relevánsnak. Ezzel megint csak "ló lett adva" ez a pár agresszív figura alá. Nem agresszívak ??? Csak egy mai példa: "ogretankHU" 10 hozzászólással ezelőtt - "Csak tisztelettel kérdem ki vagy te , hogy szimplán agyhalottazól és hülyézel bárkit is ? Érvek és ellenérvek ütköztetése a vita alapja de nem a személyeskedés !" EZT AZ A POFÁTLAN HAZUDOZÓ ALAK TESZI, AKINEK A SZEMÉLYEM ELLEN (VALÓSZÍNŰLEG SEGG RÉSZEGEN TETT) TÁMADÁSÁVAL VOLT TELE A BESZÉLGETŐ !!!! MÚLT VASÁRNAP DÉLELŐTT !!!! MOST IS ÚGY HAZUDIK MINT A VÍZFOLYÁS !!!!! A szabályzat szerint már akkor súlyosan büntetni kellett volna !! Mi történt ??? Elárulom - SEMMI !!! Ettől egyre bátrabb lesz és egyre agresszívabb !!!! Amúgy gratulálok az ilyen alakok "bátorításához" és "pátyolgatásához" !!! Ezért van ez a kupleráj. Egyesekre nem érvényes a szabályzat, "szentek", "érinthetetlenek". Én pedig hatalmas bűnöket követtem el a "Beszélgtő" nevű topicban", mert vályogházakról mertem beszélgetni másokkal, amikor egy ogretankHU hülyegyerek agresszív segg részeg idiótának éppen úgy szottyant kedve, hogy alpári aljas stílusban NEKEM ESSEN PUSZTÁN AZÉRT, MERT MÁSOKKAL BESZÉLGETNI MERÉSZELTEM A VÁLYOGHÁZAKRÓL !!!! Akkor tisztelt vezetőség tessék már átírni a szabályzatot a "kivételekkel", pld. ezt belevenni, hogy "ogretankHU bármilyen aljasságot megtehet sorozatosan is másokkal, azért sem kap egy szikra büntetést". Csak azért, hogy közelítsen a valósághoz az a szabályzat. A másik két aljas szarházi nevét is be kell venni. Őket még egyetlen egy topicból kitiltás sem érheti, nem ám hogy fórumról kivágás, bármekkora szabálysértéseket követnek el !!!!

  Egyben kérném Ulippo azonnali visszavételét is, hiszen ő is csak ilyen mint ezek, sőőőt még "lightosabb" változatban !!!! Így aztán nem volt jogos a kitiltása az én álláspontom szerint, ami a mostani pillanattól a tények hatására változott át ilyen drasztikusan !!!
  Na itt van egy újabb "gyöngyszem" tőle !!! Ad. 1., az ilyen súlyos pszichózisos tüneteket mutató esetek (pszichop...ták) BÁRMIT "MEGMAGYARÁZNAK" ! Így születtek, erre vannak beállítva. Ezeknél nincs olyan "lelkiismeret", ezért is propagálnak időnként súlyos dolgokat, most pld. a járványvédelmi intézkedések felszámolását. Úgy gondolják már, rájuk ez a járvány nem súlyos, nem halálos, a többi aki belehal az őket nem érdekli, innen ered a járványvédelmi intézkedések felszámolása miatti cirkuszuk ! Ezek mindig csak a saját bőrüket féltik !!! Súlyos pszichopátiás tüneteik vannak ! (a hazudozás hihetetlen jól megy nekik, meg a pszichikai határok érzékelése, meddig mehetnek el, meg mások pszichikai aláásása, megtámadása is, erre van beállítva születésétől az agya) Ad 2., az agresszivitás most is ordít a posztjából, idézem - "A valóságban meg 90% beszari kispöcs aki az ember szemébe se tud nézni !" Ingerli hogy ki akarják rakatni, de azt is tapasztalta, hogy a brutális erőszakja után sem nyúlt hozzá a vezetés, tehát biztonságban érzi magát, mert "adják alá a lovat", így pedig kimutatja "a foga fehérjét", mert annyira nem érzi mit tehet meg. Vannak ennél sokkal kifinomultabb pszichopaták, volt amelyik anno a Lánchidat adta el, egy másik pld. az Eiffel tornyot kétszer is. :) Ezek ilyenek, nincsenek belső korlátaik, mint a normális embereknek. Az érdekei most úgy kívánja meg, hogy számolják fel a járványvédő intézkedéseket. (mert már nem félti az életét a járványtól, ezért változott a véleménye, akik meghalnak benne azokra szarik nagy-ívben !!!!! Így működnek ezek !!!!)

  Továbbra is kérem a kirakásukat a járványok topicból ! Bőven túltolták már a disznóságaikat mindenben sok topicban, hogy ezt a minimális büntetést kapják !!!! Ha a szabályzat pedig csak "dísznek van", akkor ezt közölje a vezetőség. Én valószínűleg beszüntetek minden tevékenységet ezen a fórumon, ha ez így marad büntetések nélkül. Nem gond ez nekik, idővel rászállnak másokra, mert "védve vannak", a büntetések elmaradásával egyre bátrabbak, egyre pofátlanabbak lesznek !!!!!

  A másik "díszpéldány". :D Olyan mint az előző, "gyógyíthatatlan" (pszichopa...), "megengedi" a "hülyéknek", hogy írhatnak a járványok topicba !!!!!!! :D:D:D:D:D:D Komolyan fetrengek a röhögéstől. :D:D:D Ki vezeti a fórumot ? Ő is ? :) Egyébként nagyon jól érzik a határokat meddig mehetnek el, és mivel nincs büntetés, "adják alájuk a lovat", ezért "elszemtelenednek". Mihelyt kapnának büntetést, rögtön visszavennének !!!! Én mostantól a járványok topicból a kitiltásuk mellé MÁR RAGASZKODOM KÉT HÓNAP KITILTÁSHOZ MIND A HÁROM SZEMÉLYNEK !!! Ha nem lesz büntetés, a szabályzat csak "szobadísz", amit bármikor "jolly joker"-ként lehet használni, akkor én nem szeretnék ennek a klubnak a tagja lenni. A tevékenységemet biztosan beszüntetem. Ha ezek a vadbarmok, vadállatok ilyen fontosak, biztos rengeteg hasznos tartalmat készítenek a fórumra... vagy nem... :D:D:D:D csak itt védelemben nevelgetik az agresszív állatokat...

  A Gyalog Galopp egyébként az egyik legkedvencebb filmem, én is gyakran szoktam idézni. :) (mondjuk itt még nem hoztam a fórumba belőle részletet) Rengeteg epizód linkje van nálam eltéve. Egyébként ez a rész "passzol" ide, ugyanis ezek a hétpróbás gazemberek is olyan "ártatlannak" néznek ki, mint a "vérnyúl", de egyáltalán nem "ártatlanok", akárcsak a filmbéli nyúl. :D:D:D:cool: Szóval ezeknek is kell egy virtuális "szent kézigránát" pár kitiltás képében. :rolleyes::D:D:cool: (2 hónap teljes, és járványok topicból 1 év) Én is hoznék egy részletet a zseniális filmből a szerkesztőségnek, mivel nem gyakorolják úgy a jogaikat büntetés kérdésben, ahogy kellene. A hatalomról és annak végrehajtásáról lesz szó benne. :) (tehát le kell sújtani a büntetésekkel, vagy itt is "anarchoszindikalista" rend alakul ki, ami maga a valóra vált rémálom, lásd mellékelve a renitensek sárdobálást csak ezen az oldalon !!!!!!! :D:D:cool: Ez "normális" ? :):cool:) Ja, és a vadállatok védelméről még annyit - ketten már vadul lájkolták is a vezetőségtől érkező "védelmet", hogy még-nagyobb pofájuk legyen, hogy ők "védettek", és bármilyen szabályzat felrúgást, aljasságot, rágalmazást, támadást megtehetnek, ők akkor is "meg vannak védve", a szabályzat rájuk nem vonatkozik !!! Ugye ? Adni kell még alájuk a lovat a vezetőség részéről... :):cool: (ez mindenkinek szól a vezetésben) Szívesen idéznék a vezetésnek is néhány mondatot a HTKA fórummal összefüggésben, némi magyarázattal, de az már túl sok lenne. :) Persze olyan nagy hiba is, amiért a vadakkal szemben nekem talán súlyos büntetés is járna, azonnal meglenne a szabályzat ide vonatkozó része, nem ? :rolleyes::p (tudniillik hogy a vezetés "szent", csak másképp van megfogalmazva benne;))

  A részlet :D:D:D:p:cool:
   
 2. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Nos, van egy szint, amikor ez a topic is kap moderációt... Az elmúlt kb. 10 évben egy kézen bőven megszámolható alkalommal történt ilyen, de most ismét kikerült innen 1-2 hozzászólás. A ma délutáni reakciók sorából 1. hozzászólását bent hagytam, a többiben még durvább volt a hangnem. Én nem hiszem, hogy bárkinek igénye van ilyesmire.

  Leonidas: Figyelj, vannak itt időnként összeakadások, meg cifra dolgok, de ez a "mindenki egy baromállat rajtad kívül" tempó itt nagyon nem dívik.
   
  jani22, fishbed, svajcibeka and 12 others like this.
 3. arcas

  arcas Well-Known Member

  4 oldalt becsületesen visszaolvastam,... tiszta ovi. De tényleg...
   
 4. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ugyan nem lett kimondva, de megértettem a ráutaló magatartást.
  Köszönöm a választ, így már világosabban látok.

  Akkor én a részemről az érdemi munkát befejeztem a fórumon, minden topicban. Ugyanis bárki bárhol bármilyen posztomét nekem eshet, ahogy ezt pld. az "az bizonyos ogretankHU" is megtehette a beszélgetőben, csupán mert létezem, csupán mert írni / beszélgetni mertem másokkal, és emiatt mint "védett fajnak" semmi "bántódása" nem eshet, hátha abbahagyná esetleg disznóságait.

  A már meglévő 95%-ban kész anyagomat nem teszem fel Krasznopol / Excalibur témában, mert ugye bárki bármikor nekem nekem eshet annál is, és ezért csak én vagyok a felelős mert írni mertem, azon kívül nem is tudom melyik topicba kéne tenni. A járványügy lefoglalt egy ideje, de azért nekem széleskörű fegyverzettel kapcsolatos érdeklődésem is van gyerekkortól. Később persze vége lesz a járványnak, akkor újra élénkebben foglalkoznék velük. Megértettem a választ, bár abszolute nem értek vele egyet, sem most, sem a jövőben. A felvázolt problémák amiket kiterítettem valósak, és bizony sajnos egyáltalán nem kedveznek a fórumnak, sőőőt ártanak neki. De nem az én gondom ezeket változtatni. Elmondtam őket, úgy hogy innentől kezdve világos mindenkinek. Ezek a jómadarak pedig tovább fogják okozni a galibákat, mert ők ilyenek. A szabályozás hiányában újra és újra be fognak zsongani. Ja, és nem értek egyet az utolsó mondatoddal. Ezt csak te látod így, de ez nem releváns a valósághoz képest. :) Akkor ennyi volt a történet... :) (szolgáljon tanulságként másoknak - hogy mi a "tanulság" ? Azt mindenki majd eldönti maga ;) )

  Ja, a "hangnem", és hogy senki nem kíváncsi ilyesmire - már megadtam a választ, a többszöri szankcionálás elmaradása a fórum vezetése részéről vezetett ide, amiért "védettként" az ilyen renitensek sokszoros és súlyos szabályzat szegéseket követnek el !!! Szóval "véletlenről" szó sincs ! Törvényszerű és előre látható volt ilyen helyzet kialakulása. Ha így marad minden, SEMMI nem fog változni sem, újabb és újabb ilyen esetek jönnek, csak azokban már én nem leszek ott, nem lehet rám hivatkozni a renitenseknek. Ennyi... :) (megváltozni nem fognak, féken tartani őket pedig időnként amikor kell CSAK szankcionálással lehet ! Ezt lehet vitatni, de az nem változtat semmit a valóságon :) )

  Ja, és Tcat, nem "véletlenül" lájkolnak neked olyan "lelkesen" a renitensek... ;)
  A HTKA fórum rendszer szankcionálási hiányosságokkal küzd. Persze rám kell fogni mindent, az a legegyszerűbb !!! Nem ? :D:D:D:p:cool: (mindig kell egy "közös ellenség", ez biztosítja az egységet - ha nincs ilyen, ki kell választani rá egyet, mindegy hogy csinált-e valami rosszat - "van sapkája, nincs sapkája", tudod, a nyuszikás vicc, már előre el van döntve, hogy megverik, "az indok" az már csak "részletkérdés"... :D:D:D:p:cool:)
   
 5. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Igen ez tényleg az,tiszta szamóca csoport.
   
  tonyo, arcas and ogretankHU like this.
 6. ogretankHU

  ogretankHU Well-Known Member


  Szerinted miért ignoráltam az illetőt vagy 4-5 napja ? Sokkal észerűbb döntés mint olvasni a fenyegetőző személyeskedő sértéseit ! Hegy a heggyel soha de ember az emberrel .....
  Amúgy javasolnám ilyen dolgok megoldására az usztawkát ! LOL

  Legyen szép napotok !
   
 7. Wilson

  Wilson Well-Known Member

  Na egy ilyen után lenne csak aktivitás a visszajelzések topikban:):).Amúgy az ustawka is a feszültségek levezetésére szolgál és meg lenne az az előnye,hogy az ustawka után végre lehetne a nicknevek mellé arcokat is társítani ha nem is igazolványkép minőségben:):):)
   
  ogretankHU likes this.
 8. Tcat

  Tcat Well-Known Member Szerkesztőségi tag Moderátor

  Ami lemaradt az előző hozzászólásból, de kell hozzá, hogy kerek legyen: attól még, mert az elmúlt időszakban Leonidas tolta túl leginkább a személyeskedést azért az is tény, hogy vannak még páran azon topicok környékéről akiknek szintén nem kell a szomszédba menniük. A délelőtti kérés, miszerint le lehet nyugodni értelemszerűen nekik is szólt.
   
  jani22, fishbed, FilcTroll and 6 others like this.
 9. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Ezzel nem értek mééég minimálisan sem egyet, hogy én lennék itt a "főgonosz". :) (ez csak olaj a tűzre a renitenseknek, védve vannak :) ) Talán nem kellett volna eltakarítani a korábbi más topicokban meglévő EGYÉRTELMŰ BIZONYÍTÉKOKAT, akkor ez most nem képezhetné ilyen állítások tárgyát. De azért maradt nálam másolat, nem is kevés ezekről, gondolva arra, hogy a végén még én leszek kihozva "bűnbaknak".:):cool: (ami be is jött, ezt is jól mértem fel :) )
   
 10. misinator

  misinator Well-Known Member

  Mint tudjátok, munkámból kifolyólag naponta látogatom az egyik járványkórház Covid részlegeit, s pont emiatt nem látogatom a Járványok...topikot.
  Én naponta tapasztalom a valóságot, de arról se pro se kontra nem nyilatkozhatom, kívülállók helyes okfejtéseit, vagy akár - bocsánat, nem bántásképpen - okoskodásait meg felesleges olvasnom.

  Amit most elolvastam itt vagy három oldalt, mi mehet az ominózus topikban!?
  ...hááát...hálát adok az égnek, hogy be kell járnom a vírus részlegekbe, s így megspórolhatom a járványok topikot.
  Mert akkor inkább már oda...
   
  jani22, emel, ogretankHU and 3 others like this.
 11. tonyo

  tonyo Well-Known Member

  Na visszaolvasva már nem is kell innom egy felest így estére o_O Az utóbbi hozzászólások betettek.
   
 12. Ocses

  Ocses Well-Known Member

  Mazochista vagy.
   
  LMzek 2.0 and arcas like this.
 13. Fennek

  Fennek Well-Known Member

  @Tcat ha ez igaz akkor vissza lehet kapcsolni a betűméret és szín ikonokat. :)
   
 14. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Hajrá ! :D:D
   
 15. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Ez a nap posztja. :D
   
  megazez and FilcTroll like this.
 16. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Miért is nem számítottam más hozzászólásra tőled... ??? :p:D:D:D
  Ebből is látszik, nyitott könyv vagy a számomra, előre ismerem a reakcióid. :rolleyes:
   
 17. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Akkor nyilván azt is tudod, hogy amint befejeznéd a ripacskodást és az egyre szánalmasabb vergődést és önmegalázást, tőlem és biztos vagyok benne, hogy másoktól is más reakciókra számíthatnál.
  Egyébiránt nem nagy varázslat a pojácával találkozó emberek jellemző reakcióit előre látni...
  Volt már itt a fórumon ilyen drama queen nem egy nem kettő. Volt olyan is, akihez képest te csak egy gyengén fröccsöntött műanyag utánzat másolata vagy csupán. Egy közös tulajdonságuk volt: a nagy hiszti mielőtt leléptek vagy bannolták őket.
  Félreértés ne essék, nem szeretném, ha lelépnél innen,vagy bannolnának. Mindenkit szívesen olvasok, aki érdekes, izgalmas, hasznos dolgokat ír le. Vannak akiket könnyű olvasni, mert nem gyömöszölik előtérbe a személyiségüket és vannak akiket nehéz, mert túlszínezik önmagukkal amit mondanak.
  Nyugodj le, koncentrálj a mondanivalódra, az érzelmeidet pedig azokkal oszd meg, akik körülötted élnek.
  Bármennyire is furcsa, de őszinte jószándékból írom le mindezt.
  Maradj köztünk, írjál sok érdekeset, ha feltolulnak az érzelmeid igyál meg egy sört, vagy szívj el egy cigit, vagy vidd le a gyereket hintázni, aztán gyere vissza és írd le, ha valami tök jó dolog megint eszedbe jut. Ennyi a nagy titok. ;)
   
  Pocok75, fip7, ogretankHU and 9 others like this.
 18. papajoe

  papajoe Well-Known Member  Dughat is egyet, vagy kettot, az is ellazít....:rolleyes::D:D
   
 19. Leonidas

  Leonidas Well-Known Member

  Rendben, nem volt ez komoly a részemről, csak olyan "notaricon stílusban" piszkálódtam egy kicsit vissza, ahogy te szoktál (nem csak velem) Nem megyek világgá, nem kell aggódni értem, most Holiday van, láblógatás egyenlőre.;)
   
  notaricon likes this.
 20. notaricon

  notaricon Well-Known Member

  Kedves @Tcat vagy @Mackensen !
  A [HUN] Leopard 2 topicból kérném a #2651-85 hozzászólások kitakarítását (OFFTOPIC)

  Köszi!
   

Ezen oldal megosztása