+ felelős politikusok is láthatnának néha ilyet, akár élőben is. Egyébként értem én hogy a gyerek megnézheti, de ez sajnos reálisabb képet mutat a valódi háborúról mint egy videójáték vagy a CNN a levegőből történő bombázások közvetítésével. Mindegy ki a halott, jó vagy rossz, halott, ez a következménye egy ilyen helyzetnek, és bárki lehet halott aki arra jár még egy politikus is.Hát itt is csak magamat tudom idézni az "1956" topikból:
"Szerintem nincs igazad, egy 16 évesnek miért ne kellene tudni hogy milyen a háború a valóságban?!! Jó pár évtizeddel ezelőtt tőlünk nem messze a gimiben felrobbant egy háborús gránát amit a srácok az erdőben találtak és bátran magukhoz vették. Halott(ak?), sebesültek. Ha életükben már láttak volna néhány realista fotót ilyen háborús eseményekről, durva sérülésekről, lehet hogy lett volna egy-két rémálmuk de hogy ott hagyták volna a gránátot az erdőben abban biztos vagyok. Ma is élnének, és nem maradt volna nyomorék a nyomukban. És ilyen már többször is megtörtént ..."