Visszajelzések és javaslatok

Az Unicum sajnos elfogyott.
Ha mègegyszer előfordul, annak komoly következmenyei lesznek...
(Kénytelen leszek én bevàsàrolni menni :()

• Tetszik
Reactions: dudi
A MiG-21 topik végén kicsit beletévedtünk a Szu-22-témába, szerintem néhány hsz.-t át kellene röptetni a helyére. Bocsi és Köszi...

Ma nem voltam gépközelben és nem tudom, hogy miről is van szó, de bízok a bőlcsességedben.
Tanár Úrnak jelentem!
Én bekiáltottam egy mondatot (nem durvát), csak célzatosat! De, nem látom, és a visszhang sem jön vissza!:(
Komolyan!
Eltűnt itt egy hozzászólásom, pedig elküldtem..:hadonaszos:

Egyet valóban kitöröltem. Molninak szólt, hogy ne sírjon vagy vamai ilyesmi. Lehet holnap még kitörlök közülük, ha nem a topik témájához igazodnak, vagy áthelyezem ahova lehet.

Egyet valóban kitöröltem. Molninak szólt, hogy ne sírjon vagy vamai ilyesmi. Lehet holnap még kitörlök közülük, ha nem a topik témájához igazodnak, vagy áthelyezem ahova lehet.
Ez volt az?:
Reason: kérlek szépen fejezd már be és ne mind bosszantsd molnit

Még valami..
Nem sértésnek szántam! Ha, neked még meg van az eredetileg leírtam olvasd el még egyszer!
Ha, valakinek más a véleménye, mint neki, és nem tud más kiutat, akkor ne szaladjon hozzátok (az anyja köténye mögé)! Érzésem szerint semmi gonoszság nem volt a mondatomban, csak szatíra. Ha, visszaolvasol, akkor én voltam a"szócsöve", mikor el volt tiltva a hozzászólásoktól, de én voltam az akit, elküldött nem egyszer a @anyámba és nem reagáltatok rá!
Maradok tisztelettel: Akagi