Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Reteszelő, csak nem látszik az ütőszeg! Igaz, ez már egy kicsit kopott, de a hüvelykivető még tökéletes!Apropó Akagi, szerinted ez mi a fene lehet?
Lehet, hogy keverem, de volt egy fószer aki állandóan a mocsaráva jött és oda küldözgetett vissza. Menjek vissza a mocsaramba ahonnan előbújtam, meg ilyenek. Azt hiszem ez alapján lehetett a leginkább beazonosítani. Ha új nicket is csinált, a mocsár, mint visszatérő motívum mindig előjött
1. Te is egy "neve sincs" vagy egyenlőre (meg leszel is)Nézem a lájkolókat: két pohármosó, egy éjszakai huhogó és egy neve sincs..
Szerintem az egyik pohármosó én leszek!1. Te is egy "neve sincs" vagy egyenlőre (meg leszel is)
2. A pohármosó megjegyzés egy nyuggertől epic...
Hát, nem ez!Kérleg, legalább azt mond el, hogy mi a fene az az ENIGMA 2000
De csak miután meghallgatad őket.
Ha valami gyíkemberes sztori, akkor nem érdekel.
Szerintem az egyik pohármosó én leszek!
A tegnapi kijelentésed után, maradjál meg pohármosónak ott a ködös Albionban!Szerintem az egyik pohármosó én leszek!
Úgy tudom, hogy ma szabadnapos vagy!1. Te is egy "neve sincs" vagy egyenlőre (meg leszel is)
2. A pohármosó megjegyzés egy nyuggertől epic...
Melyikre gondolsz? Egyébként ma tényleg mostam poharat is! Igaz csak egyet azután, hogy a kedves kollegina betelefonált, hogy ma nem jön be. Hamar megittam 3 kávét!A tegnapi kijelentésed után, maradjál meg pohármosónak ott a ködös Albionban!
Ha, már itt tartunk, a MAUSER-nél ezer lövés után sem szabad látszani kopásnyomnak a barnításon!Reteszelő, csak nem látszik az ütőszeg! Igaz, ez már egy kicsit kopott, de a hüvelykivető még tökéletes!
Úgy tudom, hogy ma szabadnapos vagy!
Biztos megköszönném!Ha ezt élőben hallom, tuti intézek neki egy rokkant igazolványt (ha még nincs).
Na! Mesélj! Te ki vagy és mit tudsz?Nem tudsz te semmit. Jah de, verni a nyálad.
Egyet nem tudtam, hogy LINUX alatt is lehet futtatni...Az elmúlt napok margójára...
Egyet nem tudtam, hogy LINUX alatt is lehet futtatni...
Ja! Azok a "szám adók", amin unalmas hangon mondanak számokat és betűket. Valahol vicces, hogy 2017-ben a mindenféle csodafancy adatátvitel korában még mindig így irányítja valaki a boltját. Mondjuk tagadhatatlan előny, hogy elég hozzá egy sima rádió és a megszólított fél elég nehezen található meg.Valami rádióamatőr akármicsoda lehet.
http://www.apul64.dsl.pipex.com/enigma2000/
Ujságuk is van
http://www.apul64.dsl.pipex.com/enigma2000/newsletters/En101.pdf
Mi az, hogy valaki?Ja! Azok a "szám adók", amin unalmas hangon mondanak számokat és betűket. Valahol vicces, hogy 2017-ben a mindenféle csodafancy adatátvitel korában még mindig így irányítja valaki a boltját. Mondjuk tagadhatatlan előny, hogy elég hozzá egy sima rádió és a megszólított fél elég nehezen található meg.