Valami török bot átment a Google captcha feladványon, az regisztrált be és spammelte meg a fórumot. Törölve lett, főoldalon azért látszik még a hozzászólások részben, mert az cache-elve van.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Tcat kiszűri IP cím alapján.Mi történik akkor, ha valaki visszajött az örökös bannból, új profillal?
Két perc alatt vissza lehet jönni, az IP cím nem akadály.Tcat kiszűri IP cím alapján.
Vagy valami ilyesmi.
Napok óta nem jártam ott. Úgy tűnt, hogy minden rendben.Nem tudom láttad-e a szír topikba rakott képemet.
Na és a szórakozás?Két perc alatt vissza lehet jönni, az IP cím nem akadály.
Nem tudom láttad-e a szír topikba rakott képemet.
A nyaralás a Banamákon?Na és a szórakozás?
Mivel már korábban is felmerült, Kuruc71-ről az imént leszedtem a tavaly augusztusban kiosztott bant.
Mack!
Eltűnt a hozzászólásom a Magyarország Kantin topikból (amit az oktatásról írtam)
Ez azért van, mert ez a téma a kantinban off?
Bokit azért tettem ki két hónapig meg olyat írt, hogy a svégek megérettek a pusztulásra és alá berakott egy olyan videót ami úgy érzem messze alatta van annak a szinvonalnak. Erre jössz te és folytatod.Saturday
Nem tudom, mivel mi volt a nyűgje a kis kedvesnek, de szvsz. amióta "új" moderátor egyengeti a szélbalos trollok tombolását és pillanatnyi kedve szerint moderál, azóta folyamatosan esik a színvonal. Nem csak a moderálásé, hanem úgy egyáltalán, akiket ezzel ilyen-olyan módon elüldöz.
Your post in the thread [BIZTPOL] Magyarország was deleted. Reason: bokit épp egy hasonló szárságért dobtam ki
21:22
Én is ritkábban nézek be, mert vagy a bizbolt barmolják szét Ulipoval kézenfogva, vagy valamelyik típus topikjába tett be valaki unalmában 5-10-15 látványos, nagyméretű, de semmitmondó képet. Biztos megéri ezért fenntartani az oldalt. Pedig pár éve még volt neve az oldalnak.
Nem tudhatom, hogy mit kell itt így kiélni, de több, mint furcsa. Ha már szarságnál tartunk...
Kizárt hogy engedjék. Vannak emberek akiket szénné unlikeolna a nép akkor is ha véletlen jót, igazat írnak.Kellene egy "UNLIKE" gomb, amivel az eleve ellenszenves, kis vagy semmilyen hozzáadott értékű, az olvasónak nem tetsző posztokat le lehetne szavazni, a nemtetszésemet lehetne nyilvánítani, ami persze megjelenne a tag nick neve mellett ugyanúgy, mint a "like". Mi erről a véleményetek, várható-e egy ilyen funkció felprogramoásra a lapra? Várom a véleményeket.. Szerintetek hasznos lenne vagy haszontalan.