Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor meg egyszerű a dolog, se belpolitika, se külpolitika, se szomszédsági/kisebbségi politika, takarítsatok ki mindent ami nem technikai-műszaki hozzászólás/téma, és boldogok lehettek.Politizálni nem szabad! Punktum!
A katonapolitikát kifelejtetted...Akkor meg egyszerű a dolog, se belpolitika, se külpolitika, se szomszédsági/kisebbségi politika, takarítsatok ki mindent ami nem technikai-műszaki hozzászólás/téma, és boldogok lehettek.
A gazdaságpolitikát is ... meg lehet hogy még mást is, ... esetleg néhány átkotA katonapolitikát kifelejtetted...
Akkor meg egyszerű a dolog, se belpolitika, se külpolitika, se szomszédsági/kisebbségi politika, takarítsatok ki mindent ami nem technikai-műszaki hozzászólás/téma, és boldogok lehettek.
Lehúzná az oldal a rolót igen gyorsan. Kiveheted a halat a közegéből be nem fog sokáig működni.Őszintén ez sem lenne egy elvetendő irányvonal.
Elképzelhető, hogy sokan emiatt elmennének, de azok a hadtech részhez igen kevesed adnak/adtak hozzá. Szóval felmerül a kérdés, hogy mink volt és mit vesztettünk?
Lehúzná az oldal a rolót igen gyorsan. Kiveheted a halat a közegéből be nem fog sokáig működni.
Halkan jegyzem meg, hogy erről is volt már szó a biztpol részét. Az oldalmegtekintések jelentős részét nem ezek adják...Mindegy, felejtsd el.
Én erre meg azt mondom, hogy én alapból azért kezdtem HT-val foglalkozni, mert a hasamat fogtam azon, hogy a sok önjelölt bizpolos szakérta milyen nemlézető és fals képességek behaluzása mellett jelentete ki azt, amit. Lövésük nem volt semmiről, de tolták fullba a kertént. Mai napig emlékszek egyalakra, aki 2008 végén "megjósolta", hogy az oroszok a válság miatt 2009 tavaszán megindulnak nyugatra. Mikor megkérdeztem, hogy mikor hol és mivel, akkor csönd volt...Nyugodtan bezárhatjátok a biztpolt, csak akkor az olvasók lemaradnak arról, hogy pl. mi történik most Katalóniában. A hadtech-esek meg elmélkedhetnek egyedül a technika gyönyörűségeiről, anélkül, hogy tudnák, hogy kik és milyen célok érdekében építik meg, vásárolják és használják fel kedvenc technikájukat.
Mai napig emlékszek egyalakra, aki 2008 végén "megjósolta", hogy az oroszok a válság miatt 2009 tavaszán megindulnak nyugatra. Mikor megkérdeztem, hogy mikor hol és mivel, akkor csönd volt...
Mai napig emlékszek egyalakra, aki 2008 végén "megjósolta", hogy az oroszok a válság miatt 2009 tavaszán megindulnak nyugatra. Mikor megkérdeztem, hogy mikor hol és mivel, akkor csönd volt...
Úgy látom, bemutatkoztál! Javaslom, olvasd el a Kantinba ma 10-kor írt kommentedet. Melyből kiderül, hogy ki diktál és manipulál. Íme:Azt hiszem, hogy már értem az okot. A harc a normális párbeszéd ellen folytatódik, a moderáció úgy működik, ahogy formosa diktálja, aki megjegyzem ügyesen manipulálja a moderátorokat saját irányelveik feladására, vagy etikátlan értelmezésére is akár.
Ebből csak az látszik, hogy a hülyeség örök.Most is vannak olyan tagok, akik ugyanezt hangoztatják minden évben legalább kétszer.
Én erre meg azt mondom, hogy én alapból azért kezdtem HT-val foglalkozni, mert a hasamat fogtam azon, hogy a sok önjelölt bizpolos szakérta milyen nemlézető és fals képességek behaluzása mellett jelentete ki azt, amit. Lövésük nem volt semmiről, de tolták fullba a kertént. Mai napig emlékszek egyalakra, aki 2008 végén "megjósolta", hogy az oroszok a válság miatt 2009 tavaszán megindulnak nyugatra. Mikor megkérdeztem, hogy mikor hol és mivel, akkor csönd volt...
[/QUOTE]Úgy látom, bemutatkoztál! Javaslom, olvasd el a Kantinba ma 10-kor írt kommentedet. Melyből kiderül, hogy ki diktál és manipulál. Íme:
QUOTE="Veér István, post: 380397, member: 329"]Úgy vélem, hogy formosa trollkodása eredményes volt, és jelentős tisztogatás esett meg balhézásának köszönhetően. Követelem a troll felhasználó eltávolítását, mert a moderálási irányelveket olyan, mintha ő diktálná már... etc.
Csak azt nem értem, hogy akiknek erre van idejük miért nem gyártanak tartalmat az oldal számára...Egy kis vasárnapi cicaharc.