M
molnibalage
Guest
Jó kérdés... Teszteli a modik és közösség éberségét...Lovenami nevű fórumtárs mi a manót csinál?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Jó kérdés... Teszteli a modik és közösség éberségét...Lovenami nevű fórumtárs mi a manót csinál?
Három fórumból jeleztem előtte? Nincs itt a cica , lehet cincogni !?Jó kérdés... Teszteli a modik és közösség éberségét...
Szándékosan van ez így, ez nem működési hiba.Sziasztok!
Nekem olyan gondom van már egy jó ideje, hogy a htka főoldalon mutat olyan hozzászólásokat, amelyeket utána a fórum főoldalon (https://forum.htka.hu/find-new/2789066/posts) nem látok. Pl. gykran olvasom a Ny-Európa, Ukrajnai konfliktus és még 1-2 topikot, amelyek nem jelennek meg a fórum listában, akkor se, ha lejjebb tekerek. A főoldalról meg nem igazán jó megnyitni ezeket (már ha épp látszanak ott), mert akkor ugye a legújabb hozzászólást hozza be és tekerhetek vissza oda, ahol tartottam
Ha csak nekem nem világos a rendszer működése, akkor bocsi.
Illusztráció:
Oké, de akkor mi a megoldás, hogyan olvassam az engem érdeklő témákat ha nem akarok folyton keresgélni visszafelé? Továbbá még mindig itt van az eltűnő topikok kérdése.Szándékosan van ez így, ez nem működési hiba.
Oké, de akkor mi a megoldás, hogyan olvassam az engem érdeklő témákat ha nem akarok folyton keresgélni visszafelé? Továbbá még mindig itt van az eltűnő topikok kérdése.
Az világos hogy a fooldalrol az utolsó hsz-hez visz.
Banhammer fenyegető árnyékát érzem...Sehogy. Nemkívánatos elem vagy a HTKA-n az érdeklődéseddel együtt. Ezt már párszor kinyilvánították itt másoknak is hasonló érdeklődéssel.
Banhammer fenyegető árnyékát érzem...
A Biztpol témák rejtettek a friss hozzászólások között, mert feltűnően jobban mentek, mint a szakmai topikok és ez bántotta a tisztán szakmai érdeklődésű közönség ízlését. (Merje valaki azt mondani, hogy ez nem igaz... ) Így most ezek a témák csak a https://forum.htka.hu/forums/biztonságpolitika.92/ útvonalon érhetőek el. (Fórumok\Biztonságpolitika)Oké, de akkor mi a megoldás, hogyan olvassam az engem érdeklő témákat ha nem akarok folyton keresgélni visszafelé? Továbbá még mindig itt van az eltűnő topikok kérdése.
Az világos hogy a fooldalrol az utolsó hsz-hez visz.
Ne feledjük kérem, hogy ebben a topicban mindent lehet. Legalábbis amikor engem és másokat személyükben gyaláztak egyesek, akkor még így volt.Banhammer fenyegető árnyékát érzem...
Oké, de akkor mi a megoldás, hogyan olvassam az engem érdeklő témákat ha nem akarok folyton keresgélni visszafelé?
Erdeklodnek hogy mi a csuda az a "TROPHY " pont ?
A Biztpol témák rejtettek a friss hozzászólások között, mert feltűnően jobban mentek, mint a szakmai topikok és ez bántotta a tisztán szakmai érdeklődésű közönség ízlését. (Merje valaki azt mondani, hogy ez nem igaz... ) Így most ezek a témák csak a https://forum.htka.hu/forums/biztonságpolitika.92/ útvonalon érhetőek el. (Fórumok\Biztonságpolitika)
Sziasztok!
Nekem olyan gondom van már egy jó ideje, hogy a htka főoldalon mutat olyan hozzászólásokat, amelyeket utána a fórum főoldalon (https://forum.htka.hu/find-new/2789066/posts) nem látok. Pl. gykran olvasom a Ny-Európa, Ukrajnai konfliktus és még 1-2 topikot, amelyek nem jelennek meg a fórum listában, akkor se, ha lejjebb tekerek. A főoldalról meg nem igazán jó megnyitni ezeket (már ha épp látszanak ott), mert akkor ugye a legújabb hozzászólást hozza be és tekerhetek vissza oda, ahol tartottam
Illusztráció:
Gondolom, hogy anyagot gyűjtesz, valamilyen eladni valódhoz.Sziasztok!
Illusztráció: