Ignorra tenni valakit gyávaság. Igaz ugyan, hogy vannak akiknek a posztjait csak két marék Daedalonnal tudom elolvasni, de akkor sem teszek senkit ignorra.

ÉN SEM!!!Ignorra tenni valakit gyávaság. Igaz ugyan, hogy vannak akiknek a posztjait csak két marék Daedalonnal tudom elolvasni, de akkor sem teszek senkit ignorra.

Szerintem csak a tobbseg ignorra tett. Az nem ugyanaz.Tökjó, hogy már nem arról megy itt a vita, hogy én legyek kibannolva. Most érzem azt, hogy a közösség befogadott

Szerintem csak a tobbseg ignorra tett. Az nem ugyanaz.

Jelentetted?
A kb. egy szem moderárornak nincs ideje átolvasni azt a sok/összes kommentet (sokszor szemetet)*, amit ideposztolnak. A modi nem mindent látó szem, de ha szólnak neki, akkor mindent halló fül még lehet...
*Halkan jegyzem meg én is csak a topikok töredékét olvasom emiatt...

elolvasnia.
 elolvasnia.Meggyőztem őket, hogy indirekt módon több infót szállítasz, és jobban járunk így.Tökjó, hogy már nem arról megy itt a vita, hogy én legyek kibannolva. Most érzem azt, hogy a közösség befogadott
 D
DNem lehetne átnevezni az A-50 topikot, hogy az A-100 "Premjer" is szerepeljen a címében?
Regisztrációnál nincs captcha?Kambodzsai IP-ről tolta. Kitosztam.

A karakterek szine megegyezik a hatter szinevel. Ha veletlen rakattintasz akkor (gondolom) megnyit egy tamado oldalt. Kijelolesnel megvaltozik a karakterek szine es ezert lathatova valik.Mi az a láthatatlan link?Mit csinál egy ilyen láthatatlan link?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..