Lussta banda, húzás vissza dolgozniiiii!!!!!Mert nekem nem meséli be senki, hogy egyesek órákat töltenek itt és nyiltan idegen országok véleményét propagaláják ...

Lussta banda, húzás vissza dolgozniiiii!!!!!Mert nekem nem meséli be senki, hogy egyesek órákat töltenek itt és nyiltan idegen országok véleményét propagaláják ...

Beteszed a linket a fórumról - nem kell hsz-klént - oszt csá. A HT összefoglalóban vagy Gripen FAQ-ban nagyon ritkán hivatkoztam egy hosszú Allesmor bejegyzésre, azokat betettem, de minden sort felesleges linkelni.Dolgozom egy harckocsis blogbejegyzésen, itt a fórumon jórészt megvannak az információk, amik ahhoz szükségesek
-Felhasználhatom-e azokat,
-ha igen, jelöljem egyenként a forrást, vagy elég egy összegfoglaló link?
Ezek így szeretik egymást.Amúgy Mac csak kérdezem ...ez így normális amit csinál ez az 5 farok?
Szerintem a köznyelvben mindkettő megfelel, bár a híradóban a BTR is tankAz új IAF hírnél javaslom a "kilőtt" rakétát "indítottra" javítani. Legfeljebb a csőből indított rakétnál beszélhetünk kilövésről.

Panoz ezen profilképe mennyire számít a többi fórumozó provokálásának?
![]()
hiszen azt jelenti ki, hogy 2030-ra elfoglalja egész Oroszországot 
Amúgy Mac csak kérdezem ...ez így normális amit csinál ez az 5 farok?

Szerintem jelenteni kellene mint dzsihádistáthiszen azt jelenti ki, hogy 2030-ra elfoglalja egész Oroszországot
![]()
Ezek így szeretik egymást.
Hm... bunkó stílusod van, de a kedvedért..
Csak ellensúly a vörös p*csöknek![]()

Hm... bunkó stílusod van, de a kedvedért..
Csak ellensúly a vörös p*csöknek![]()
A szerver órája egy órával előbbre jár, mint a magyarországi idő.
Mac, tudsz valamit PAL-ról? Azt hiszem neki is letelt a büntije. Hülye stílusa volt, de kár lenne érte, ha nem jönne vissza úgy, hogy moderálná magát!!!!!Kicsit egymásnak estek. Remélem holnapig lenyugszanak.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..