Lussta banda, húzás vissza dolgozniiiii!!!!!Mert nekem nem meséli be senki, hogy egyesek órákat töltenek itt és nyiltan idegen országok véleményét propagaláják ...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lussta banda, húzás vissza dolgozniiiii!!!!!Mert nekem nem meséli be senki, hogy egyesek órákat töltenek itt és nyiltan idegen országok véleményét propagaláják ...
Beteszed a linket a fórumról - nem kell hsz-klént - oszt csá. A HT összefoglalóban vagy Gripen FAQ-ban nagyon ritkán hivatkoztam egy hosszú Allesmor bejegyzésre, azokat betettem, de minden sort felesleges linkelni.Dolgozom egy harckocsis blogbejegyzésen, itt a fórumon jórészt megvannak az információk, amik ahhoz szükségesek
-Felhasználhatom-e azokat,
-ha igen, jelöljem egyenként a forrást, vagy elég egy összegfoglaló link?
Ezek így szeretik egymást.Amúgy Mac csak kérdezem ...ez így normális amit csinál ez az 5 farok?
Szerintem a köznyelvben mindkettő megfelel, bár a híradóban a BTR is tankAz új IAF hírnél javaslom a "kilőtt" rakétát "indítottra" javítani. Legfeljebb a csőből indított rakétnál beszélhetünk kilövésről.
Panoz ezen profilképe mennyire számít a többi fórumozó provokálásának?
Amúgy Mac csak kérdezem ...ez így normális amit csinál ez az 5 farok?
Szerintem jelenteni kellene mint dzsihádistát hiszen azt jelenti ki, hogy 2030-ra elfoglalja egész Oroszországot
Ezek így szeretik egymást.
Hm... bunkó stílusod van, de a kedvedért..
Csak ellensúly a vörös p*csöknek
Hm... bunkó stílusod van, de a kedvedért..
Csak ellensúly a vörös p*csöknek
A szerver órája egy órával előbbre jár, mint a magyarországi idő.
Mac, tudsz valamit PAL-ról? Azt hiszem neki is letelt a büntije. Hülye stílusa volt, de kár lenne érte, ha nem jönne vissza úgy, hogy moderálná magát!!!!!Kicsit egymásnak estek. Remélem holnapig lenyugszanak.