Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
https://forum.htka.hu/threads/nasam...o-air-missile-system.1187/page-10#post-484374https://forum.htka.hu/threads/nasams-norwegian-advanced-surface-to-air-missile-system.1187/page-9
179 é 180. kommentet kérném a magyar haderő fejlesztésébe áttenni, hogy tiszta maradjon a NASAMS topik.
Pl. más topikban, sok az OFF.
Használjuk már a topikok közötti idézési lehetőséget, ha már van..
Kinyitottam, de aki elkezd politizálni megbüntetem.
Volt ott egy kis oroszozás, hogy nagyon jó, hogy nem lesznek olyan erősek stb. stb.Mi volt abban a provokáció, hogy Szergyukov bukásakor durrantak a pezsgőspalackok a NATO főhadiszálláson? Kis szerencsével a Mistral ügy olyan mély nyomot hagyott, hogy a kínaiakkal se fognak együttműködni a hadihajógyártásban!
Én csak azt nem értem, hogy vastag személyeskedő és hazudozása után miért nincs kb. a nickje törölve a krumplis zsákkal együtt...Mac, még mindig zárva van. Mármint a Kantin-magyarország, az ígéreteddel ellentétben. Kár, hogy törölted "Closed Society" gyöngyszemét, mert kellett volna maradandó nyom erről a gyöngyszemról az utókornak..
Én csak azt nem értem, hogy vastag személyeskedő és hazudozása után miért nincs kb. a nickje törölve a krumplis zsákkal együtt...
Ennek töredékéért raktak ki engem 9 hónapra anno...
Apu,apu kezdődik....
Ha nem olvastad azt a kommented, akkor sok fogalmad nincs tartalmáról.Apu,apu kezdődik....
Apu,apu kezdődik....
A kantin-ban még olvashatsz hsz-eket, bár kiegyelve... Azért gondolom, hogy káros hagyni ezt a stílust burjánzani, mert ma még csak aláznak, holnap tán pofán is vernek, aztán utána a munkahelyedről elbocsájtva egy lágerben ébredsz. Csak egy utalás, a zsidótörvények kihirdetésekor az üldözöttek többsége úgy gondolta, kijátszható, verbális erőszaknak lesznek csak kitéve. Hát tudjuk, nem így alakult. Épp ezért ma sem kellene teret engedni az erőszakoskodóknak, mert a történelem még ismételheti önmagát akkor, ha "ezek" valamiféle hatalmat is kapnak, hasonlóan az egykori kisnyilasokhoz...
Zsidótörvények,vs virtuális anyázás egy fórumon,ahol 30 ember ha írogat?
Ez nem igaz.Ennek töredékéért raktak ki engem 9 hónapra anno...
Most véded őket? Nem értelek...
Arra utaltam,hogy nem egy súlycsoport a két dolog.
Még egyenlőre, de ki tudja, mit fog hozni a jövő..
Hát,van is esélye,hogy 2 itt fórumozó átveszi a politikai hatalmat szép hazánkban,majd elkezdi törvényileg diszkriminálni/gázkamrákba küldeni a zsidókat.
Lehetne pici értelmet vinni az írogatásba?
(költői a kérdés, mielőtt válaszolnál)