Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ja, de legalább nem másvalaki kommentjét töröltem...Azért a népirtásos részen kicsit meglepődtem mikor a törlést lattam, mert nem voltam annyira részeg hogy ne emlekezzek ilyenre. Meg amúgy se szokasom, szóval elég szerencsetlenul alakult ez a moderálási eset...
Egyértelműen fórum.
A cikk előnye lenne a visszakereshetőség, ezt az összefoglalót kb. senki nem fogja megtalálni, aki mától számítva 1 héttel később kezdi olvasni a topikot vagy fórumot. Ebből cikksorozat is lehetne, hiszen annyi interjú van, mint égen a csillag. Lehet, hogy "prosztó", de lehet, hogy egyetlen frissülő cikk bejegyzésként lehetne kezelni, ahol ha kész egy új, akkor lehet frissíteni a listát.Nehéz kérdés.
A cikk azért lenne talán jobb, mert azt olyanok is olvashatnák, akik a fórumot nem szokták látogatni. Nekem egyébként tetszik itt is ott is.
Elég lett volna megvárni, míg kijózanodik. Ez így tényleg Putyi házi fóruma lessz. Mintha csak a leningrádi trollpalotából irányítanák.Szpg csak ki fórumozta magát innen,sajnálom is, meg nem is.
Tegnap megint elrúgta a pöttyöst,érthetetlen a viselkedése,sokszor nem tudom elhinni amit ír,na mindegy.
PontosanElég lett volna megvárni, míg kijózanodik. Ez így tényleg Putyi házi fóruma lessz. Mintha csak a leningrádi trollpalotából irányítanák.
Hát ugye,.. A világháborúban az angolok egy újságírót neveztek ki repülőgépipari tótumfaktumnak. Lehet, hogy egy sublert se tudott leolvasni. Van olyan szakértő, aki nem lát ki a miliméterek mögül.Pontosan
A világpolitikai, főleg biztpol részek értékelhetetlenek, ha Molni, Emel, Cifu és Allesmor nem lenne itt ez a fórum simán a 888-hoz csapódhatna.
Van itt egy maroknyi szakértő és a többi buta agitátor, nulla szaktudással de olyan nyelvezettel, hogy egyre kevésbé van kedvem idejárni.
Megtisztelő, de add hozzá pl Hpasp-ot vagy boki-t is, de azert vannak meg paran. Azokat nem ertem, akik csak politizálni es kormanypropagandat tolni járnak ide...Pontosan
A világpolitikai, főleg biztpol részek értékelhetetlenek, ha Molni, Emel, Cifu és Allesmor nem lenne itt ez a fórum simán a 888-hoz csapódhatna.
Van itt egy maroknyi szakértő és a többi buta agitátor, nulla szaktudással de olyan nyelvezettel, hogy egyre kevésbé van kedvem idejárni.
Ha van igény anyagtudományos fejtágításra, benne vagyok
Mit irt? A legutóbbi ban ota nem lattam nagyon gazos kommentet tole.Szpg csak ki fórumozta magát innen,sajnálom is, meg nem is.
Tegnap megint elrúgta a pöttyöst,érthetetlen a viselkedése,sokszor nem tudom elhinni amit ír,na mindegy.
Mit irt? A legutóbbi ban ota nem lattam nagyon gazos kommentet tole.
Ajszi....
Ajszi....
Abban azert igaza volt szpg-nek, hogy talan nagyobb statisztikai minta kellett volna.
Ezen felul egyeseknel elettani okok miatt nem lehetett. A történelemben számtalan nagy embernej nem volt gyereke.
Mióta merce ez? Akkor legyen kolompar jozsi az elnök mert van nyolc gyereke, akkor o aztan a tuti?
Szóval az ilyen hangulatkelto nevetséges képek posztoloi is picit elgondolkozhatnak...
Elég lett volna megvárni, míg kijózanodik. Ez így tényleg Putyi házi fóruma lessz. Mintha csak a leningrádi trollpalotából irányítanák.
Valami szovjetkcoje inkvisztoje pezsgōt emlegetett...
Hadd javítsak bele egy kicsit: Azokat nem értem akik csak politizálni és bármilyen propagandát tolni járnak ide.Azokat nem ertem, akik csak politizálni es kormanypropagandat tolni járnak ide..
Nem tudom konkrétan miért bannolták és mennyi időre, de folyamatosan tolta a politikai bullshitelést minden egyes topikban amihez hozzászólt, emellett Macknek is beszólogatott ha jól emlékszem.Mit irt?
Mit irt? A legutóbbi ban ota nem lattam nagyon gazos kommentet tole.