Visszajelzések és javaslatok

Azért a népirtásos részen kicsit meglepődtem mikor a törlést lattam, mert nem voltam annyira részeg hogy ne emlekezzek ilyenre. Meg amúgy se szokasom, szóval elég szerencsetlenul alakult ez a moderálási eset...

Azért a népirtásos részen kicsit meglepődtem mikor a törlést lattam, mert nem voltam annyira részeg hogy ne emlekezzek ilyenre. Meg amúgy se szokasom, szóval elég szerencsetlenul alakult ez a moderálási eset...
Ja, de legalább nem másvalaki kommentjét töröltem...
Minde1. Lényeg a légyen, ha látjátok, hogy valaki népet írt, ne kezdjétek el lereagálni. Keletkezik vagy 20 személyeskedő komment, aztán van mit töröljek.

Egyértelműen fórum.
Nehéz kérdés.
A cikk azért lenne talán jobb, mert azt olyanok is olvashatnák, akik a fórumot nem szokták látogatni. Nekem egyébként tetszik itt is ott is.;)
A cikk előnye lenne a visszakereshetőség, ezt az összefoglalót kb. senki nem fogja megtalálni, aki mától számítva 1 héttel később kezdi olvasni a topikot vagy fórumot. Ebből cikksorozat is lehetne, hiszen annyi interjú van, mint égen a csillag. Lehet, hogy "prosztó", de lehet, hogy egyetlen frissülő cikk bejegyzésként lehetne kezelni, ahol ha kész egy új, akkor lehet frissíteni a listát.

Vélemény az oldal üzemeltetőitől?

Szpg csak ki fórumozta magát innen,sajnálom is, meg nem is.
Tegnap megint elrúgta a pöttyöst,érthetetlen a viselkedése,sokszor nem tudom elhinni amit ír,na mindegy.

Szpg csak ki fórumozta magát innen,sajnálom is, meg nem is.
Tegnap megint elrúgta a pöttyöst,érthetetlen a viselkedése,sokszor nem tudom elhinni amit ír,na mindegy.
Elég lett volna megvárni, míg kijózanodik. Ez így tényleg Putyi házi fóruma lessz. Mintha csak a leningrádi trollpalotából irányítanák.

Elég lett volna megvárni, míg kijózanodik. Ez így tényleg Putyi házi fóruma lessz. Mintha csak a leningrádi trollpalotából irányítanák.
Pontosan
A világpolitikai, főleg biztpol részek értékelhetetlenek, ha Molni, Emel, Cifu és Allesmor nem lenne itt ez a fórum simán a 888-hoz csapódhatna.
Van itt egy maroknyi szakértő és a többi buta agitátor, nulla szaktudással de olyan nyelvezettel, hogy egyre kevésbé van kedvem idejárni.

Pontosan
A világpolitikai, főleg biztpol részek értékelhetetlenek, ha Molni, Emel, Cifu és Allesmor nem lenne itt ez a fórum simán a 888-hoz csapódhatna.
Van itt egy maroknyi szakértő és a többi buta agitátor, nulla szaktudással de olyan nyelvezettel, hogy egyre kevésbé van kedvem idejárni.
Hát ugye,.. A világháborúban az angolok egy újságírót neveztek ki repülőgépipari tótumfaktumnak. Lehet, hogy egy sublert se tudott leolvasni. Van olyan szakértő, aki nem lát ki a miliméterek mögül.

Pontosan
Megtisztelő, de add hozzá pl Hpasp-ot vagy boki-t is, de azert vannak meg paran. Azokat nem ertem, akik csak politizálni es kormanypropagandat tolni járnak ide...

Ajszi....
Abban azert igaza volt szpg-nek, hogy talan nagyobb statisztikai minta kellett volna.

Ezen felul egyeseknel elettani okok miatt nem lehetett. A történelemben számtalan nagy embernej nem volt gyereke.

Mióta merce ez? Akkor legyen kolompar jozsi az elnök mert van nyolc gyereke, akkor o aztan a tuti?

Szóval az ilyen hangulatkelto nevetséges képek posztoloi is picit elgondolkozhatnak...

• Tetszik
Reactions: hendrick
Ajszi....
Abban azert igaza volt szpg-nek, hogy talan nagyobb statisztikai minta kellett volna.

Ezen felul egyeseknel elettani okok miatt nem lehetett. A történelemben számtalan nagy embernej nem volt gyereke.

Mióta merce ez? Akkor legyen kolompar jozsi az elnök mert van nyolc gyereke, akkor o aztan a tuti?

Szóval az ilyen hangulatkelto nevetséges képek posztoloi is picit elgondolkozhatnak...

Félreértelmezte és túlreagálta a dolgokat.

• Tetszik
Reactions: zeal
Azokat nem ertem, akik csak politizálni es kormanypropagandat tolni járnak ide..
Hadd javítsak bele egy kicsit: Azokat nem értem akik csak politizálni és bármilyen propagandát tolni járnak ide.
Nem tudom konkrétan miért bannolták és mennyi időre, de folyamatosan tolta a politikai bullshitelést minden egyes topikban amihez hozzászólt, emellett Macknek is beszólogatott ha jól emlékszem.