M
molnibalage
Guest
Ez kurvára nem igaz. Zorddal, Cifuval és Allesmorral és sok más értelmes emberrel sem értek egyet sokszor. Csak veled ellentétben ők nem tolják fullba a kertént, hanem valódi érveik vannak, amiken lehet azért "rugózni".ŐŐŐ, dehogy szokott, a nyugalom példaképe, ezt mindenki tudja. Különös skill-je az hogy jól viseli ha valaki nincs vele egy véleményen. Figyelj, az egy dolog hogy én nem szoktam jelentgetni senkit, de az moderátorként nem a te dolgod lenne hogy azt is észrevedd, amikor trágár módon személyeskedik Ő vagy Celebra? Még akkor is ha én vagyok az akit megtalálnak vele?
Hogy megy ez itt? Van akinek lehet, van akit lehet?
Hmmm?
Szóval bocs, de csak az ostobákkal szembeni toleranciám az, ami végtelenül alacsony lett az évek során. Főleg nálad úgy, hogy minden eszközt megadtunk, hogy ne legyél azt. Kaktusz erre meg jön a fércelés szóval, hogy eddigi teljesítménye negatív, de inkább imaginárius szám.
Hát bocs, de nekem itt ér véget a nyugalmam... A jóindulatom feléd meg régen elszállt...
Az SG-n Janájnak pl. vannak érdekes gondolatai, amiket kérdésként tesz fel, elmagyarázzuk és megérti. Ő sem mindig ért egyet, de képes tanulni. Erre itt többen láthatólag képtelenek. Évek óta itt vagyok és semmiből sem tanultok, senkire nem hallgattok úgy, hogy kb. az alapokat sem értitek. Arcbőr az meg van. Vastag.