Én a trollokról beszélek.Vagy lehet csak a veled egyet nem értők köre igen tág és nem csak néhány személy...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Én a trollokról beszélek.Vagy lehet csak a veled egyet nem értők köre igen tág és nem csak néhány személy...
Elméletileg IP cím alapján lehetne kiszűrni őket, de hát nem akkra ördöngösség egy másikat használni.Én a trollokról beszélek.
Mint Amerikában a többszörös életfogytiglan. HTKA:A világ összes fórumán a végleges kitiltás, végleges kitiltást jelent. A dupla acc meg önmagában végleges kitiltást von maga után.
Szivesen megvárom míg lejár.Mint Amerikában a többszörös életfogytiglan. HTKA:
"a moderátor utasitásának semmibevétele: 12x-es végleges kitiltás!"
Szivesen megvárom míg lejár.
Hoppá, ez nem kicsit kemény volt!! Van erre valami bizonyítékod is, vagy (hogy én is keménykedjek egy kicsit) simán csak rágalmazol számodra ismeretleneket?!! Vagy esetleg te is te is megírnád, hány dollártól esel el ha nem azt írod, amit?!!Tudod némelyik kidobott arc komoly rubelveszteséget szenvedett el a kivágás által, naná, hogy pipák
Grrr, kicsit késni fog némi félreértés miatt...A HTT anyagot kiküldtem, stand by.
A jövő héten várhatólag érkezik egy nagyobb kooperációban készült anyag.
Több ideje lesz írni!!! Legalább nem marhaságokon jár majd az esze.Ezért gépeltem 2 hónapig? Ha molni nincs, hogy rakjuk ki a cikket?
Szervezés alatt...Több ideje lesz írni!!! Legalább nem marhaságokon jár majd az esze.
...ha közben veszünk valamit, akkor visszaengeded?! Pls.Több ideje lesz írni!!! Legalább nem marhaságokon jár majd az esze.
Nekem csak sejtéseim vannak, a pontos definíciót Mack tudja....Lehet, hülye kérdés, de mi az a belpolbűnözés?
Több ideje lesz írni!!! Legalább nem marhaságokon jár majd az esze.
Lehet, hülye kérdés, de mi az a belpolbűnözés?