Visszajelzések és javaslatok

Erdeklodnek, hogy mikor sotetul el a htka

Tesztkörnyezetben a hétvégén :) A fórum 1.X -> 2.1-es verziófrissítése biztosan megtörténik a kiszemelt sötét sablon friss verziói meg eleve igénylik a 2.0 ágat, szóval egy füst alatt akár mehet is a tesztrendszerre. Arra gondoltam, hogy ha minden klappol, akkor lesz egy demo felület, ahol 1 kivételével minden fórum le lesz zárva, a maradék meg amolyan homokozó lenne a frissített rendszer új dolgaival ismerkedéshez annak, aki akarja. A 2.1-es fórummotorra frissítéssel baromi sok, nagyobbrészt tényleg hasznos új dolog fog jönni, kell majd egy kis összegzés is azokról, amik szerintem említést érdemelnek.

Dark theme kapcsán egyébként erre gondoltam:
https://www.themehouse.com/xenforo/2/themes/ui-x-dark

Olvastam olyan hírforrásrrást, hogy mégsem egy egyiptomi Rafale vadászrepülőgép zuhant le, hanem egy K-8-ás Karakorum kiképzőrepülőgép. A gépben életét vesztette az egyik elsőnek kiképzett Rafale pilóta...

A román fegyverbeszerzéses topikot inkább a biztpolban kellene futtatni, mert konkrét haditechnikai relevanciája nem nagyon van.... Ha lesznek nagyon erősen specializált típusaik, akkor lenne érdemes a szakmai topikok között tárgyalni de csak azokat.

A román fegyverbeszerzéses topikot inkább a biztpolban kellene futtatni, mert konkrét haditechnikai relevanciája nem nagyon van.... Ha lesznek nagyon erősen specializált típusaik, akkor lenne érdemes a szakmai topikok között tárgyalni de csak azokat.
Azon is agyalok, hogy átnevezem és átrakom oda. Amúgy sincs akkora mozgás a román fegyveres erők környékén.

• Tetszik
Reactions: notaricon and fip7
Sok az off a haderőfejlesztésiben.
Pár kommenten túl iszonyatosan zavaró a sok off. Nem értem, olyan kurva használni a topikok közötti idézés lehetőségét?