Megint valami térítő spammer barmot méltóztatott idehozni a sors
Hol,mi,ki?
Megint valami térítő spammer barmot méltóztatott idehozni a sors
Ilyen krisnás copy-paste szöveget nyomott egy külön topikba angolul de úgy látom Mack gyors volt, mert már elszállt, mint a győzelmi zászlóHol,mi,ki?

Ilyen krisnás copy-paste szöveget nyomott egy külön topikba angolul de úgy látom Mack gyors volt, mert már elszállt, mint a győzelmi zászló![]()

Köszi, javítva.A Hírhalomban a lift sebességnél elírást van, a 42 m/s az 42 méter / min.
SPAM, de már töröltemMi ez a cirill topik? Valami Facebook linkkel.
Azt hittem ránk állt az SVR.SPAM, de már töröltem
Köszi.A Beszélgető nyitva. Nincs itt kéremszépen semmi látnivaló...@Tcat
Erdeklodnek, hogy mikor sotetul el a htka, illetve hogy a bunos topikok mikor lehetnek ujra nyitva?
A Beszélgető nyitva. Nincs itt kéremszépen semmi látnivaló...
Erdeklodnek, hogy mikor sotetul el a htka
A fórum 1.X -> 2.1-es verziófrissítése biztosan megtörténik a kiszemelt sötét sablon friss verziói meg eleve igénylik a 2.0 ágat, szóval egy füst alatt akár mehet is a tesztrendszerre. Arra gondoltam, hogy ha minden klappol, akkor lesz egy demo felület, ahol 1 kivételével minden fórum le lesz zárva, a maradék meg amolyan homokozó lenne a frissített rendszer új dolgaival ismerkedéshez annak, aki akarja. A 2.1-es fórummotorra frissítéssel baromi sok, nagyobbrészt tényleg hasznos új dolog fog jönni, kell majd egy kis összegzés is azokról, amik szerintem említést érdemelnek.Azon is agyalok, hogy átnevezem és átrakom oda. Amúgy sincs akkora mozgás a román fegyveres erők környékén.A román fegyverbeszerzéses topikot inkább a biztpolban kellene futtatni, mert konkrét haditechnikai relevanciája nem nagyon van.... Ha lesznek nagyon erősen specializált típusaik, akkor lenne érdemes a szakmai topikok között tárgyalni de csak azokat.
delintonmiller nevű "felhasználót" el kéne távolítani, mert egy robot.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..