Urak!
Létezik, hogy törölte valaki egy hozzászólásomat az USA topikból?![]()
Bocsánat, úgy tűnik, megvan az oka.
Gondolom azért tűnt el a hsz-em mert azt a hsz-t törölte valaki, amire válaszoltam.
Szóval a kérdésem okafogyottá vált.

Urak!
Létezik, hogy törölte valaki egy hozzászólásomat az USA topikból?![]()
Mondom. Az elbúrjányzó belpolbűnözés az oka.Bocsánat, úgy tűnik megvan az oka.
Gondolom azért tűnt el a hsz-em mert azt a hsz-t törölte valaki, amire válaszoltam.
Szóval a kérdésem okafogyottá vált.![]()
Mondom. Az elbúrjányzó belpolbűnözés az oka.
Nem lehetne, ha @Terminator kolléga kapna valami magasabb szintű jogosultságot, hogy kedvére pakolgassa a témák között az értékes infókat? Mert engem kezd kicsit frusztrálni, hogy folyamatosan mindenkinek beszólogat, ha valaki felborítja a "katalógust".
Szerintem mindenkinek jobb lenne úgy. A moderátoroknak kevesebb melója lenne, ö meg szerkesztőként megtalálja a megfelelő helyét a dolgoknak.
Szerintem még nem is lenne neki fáradtság, mert így is megcsinálja, csak idézetekkel szarabbul néz ki.
Erre már én is gondoltam,...megérdemelné, ha nem tekinti tehernek.Nem lehetne, ha @Terminator kolléga kapna valami magasabb szintű jogosultságot, hogy kedvére pakolgassa a témák között az értékes infókat?... A moderátoroknak kevesebb melója lenne, ö meg szerkesztőként megtalálja a megfelelő helyét a dolgoknak.
Szerintem még nem is lenne neki fáradtság, mert így is megcsinálja, csak idézetekkel szarabbul néz ki.
Erre már én is gondoltam,...megérdemelné, ha nem tekinti tehernek.
Nem lehetne, ha @Terminator kolléga kapna valami magasabb szintű jogosultságot, hogy kedvére pakolgassa a témák között az értékes infókat? Mert engem kezd kicsit frusztrálni, hogy folyamatosan mindenkinek beszólogat, ha valaki felborítja a "katalógust".
Szerintem mindenkinek jobb lenne úgy. A moderátoroknak kevesebb melója lenne, ö meg szerkesztőként megtalálja a megfelelő helyét a dolgoknak.
Nem akarom én senkinek se elrontani a szórakozását... csak az zavar, ha keresek valamit utólag és nem találom, mert valamelyik többszáz oldalas gyűjtőtopikban van valahol. De azt is belátom, hogy telefonról egyszerűbb mindent egy topikba írni, mint a megfelelőt megkeresni.
Erre már én is gondoltam,...megérdemelné, ha nem tekinti tehernek.
Közben arra is rájöttem, hogy aki nem minden nap jár ide olvasgatni, annak egyszerűbb így, ha gyakran ismétlődik az információ. Jól van ez így. Mindenki írjon kedvére, ez csak egy hobbi, mindenki érezze jól magát.
Figyu, eeevihetnél egy körre, néhány dolgot másképp csinálnék az életembe...és túl gyorsan hajtok.
![]()
Szó volt róla, hogy (idén?) újra gyártani kezdik, vagyis mind megmenekültünk.Figyu, eeevihetnél egy körre, néhány dolgot másképp csinálnék az életembe![]()
Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.
Ezen hangosan felnevettem. Köszi!Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.![]()
Végetek van...Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.![]()
A fórummotor mindenféle dolgokat átszerkeszt, átír, néha hülyeségre (pl. medium.com-os linket [MEDIA] blokkra...), nem lehetne a tracking query-k szűrését megcsinálni valahogy automatikusan a beillesztett linkekből? Olyasmikre gondolok, hogy ?fbclkid=.... Nincs rá valami plugin esetleg?