Figyu, eeevihetnél egy körre, néhány dolgot másképp csinálnék az életembe...és túl gyorsan hajtok.

Szó volt róla, hogy (idén?) újra gyártani kezdik, vagyis mind megmenekültünk.Figyu, eeevihetnél egy körre, néhány dolgot másképp csinálnék az életembe

Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.

Ezen hangosan felnevettem. Köszi!Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.

Végetek van...Nah, most már kivárom fogja-e lájkolni a hozzászólásod.

sebaj, mindent hamarabb tudunk meg mint a többiek.
 sebaj, mindent hamarabb tudunk meg mint a többiek. 
A fórummotor mindenféle dolgokat átszerkeszt, átír, néha hülyeségre (pl. medium.com-os linket [MEDIA] blokkra...), nem lehetne a tracking query-k szűrését megcsinálni valahogy automatikusan a beillesztett linkekből? Olyasmikre gondolok, hogy ?fbclkid=.... Nincs rá valami plugin esetleg?
Nálam is előfordul. De nem az összes kép, igy esetlegesen.Engem az orjit meg, hogy telefonon masnapra eltunnek a kepek a kommentekbol, de az sem mindenhonnan, mig desktopon mind megmaradnak... vagy az is csak a cache miatt? Na, majd kiprobalom...
A képek ügyét hagyjuk isEngem az orjit meg, hogy telefonon masnapra eltunnek a kepek a kommentekbol, de az sem mindenhonnan, mig desktopon mind megmaradnak... vagy az is csak a cache miatt? Na, majd kiprobalom...

Lehet, hogy ilyenkor a képmegosztón ahova feltöltötték a képet, vagy a facebookon lejár a link érvényessége.

Van olyan oldal ahol be tudod állítani, hogy egy órán át, vagy 1 vagy 3 napig maradjon érvényes a link. Én a postimages.org-ot használom, ott a feltöltéskor kapsz egy olyan linket is amivel törölni tudod a képet.En kizarolag az imgbb-t hasznalom, ott minden statikus link, orokre.

Nekem is ezt csinálja.Pár hete vettem észre, hogy rengeteg képet nem tölr be nálam az oldal (Chrom), pl ghostrider képeinek nagyját nem látom.
Nálam van a hiba valahol?
Nem lehetne az összes Szájer témát a Beszelgető topikba rakni esetleg?

Ki az aki először berakta a Közép-Európa topikba?De éppen mehetne a kukába is.....

Ki az aki először berakta a Közép-Európa topikba?

Ki az aki először berakta a Közép-Európa topikba?

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..