Ezzel a fórummotorral már nem kell foglalkozni, majd az újnál ha előfordul, akkor lesz érdekes. Én sem tudom kibogozni, miért szelektálja kb. hasonlóan mint neked az értesítéseket, annak ellenére hogy be van jelölve értesítésre a topic (az összes ilyennel ezt csinálja), de már nincs jelentősége hogy miért. Ajánlom addig hogy használd időnként a "https://forum.htka.hu/watched/threads/all" az összes követett téma linkjét, mert azt azért mindig jól sorbarakja rendesen, ott látod ha megindult egy topicban az eszmecsere. Egyébként valami összefüggés határozottan van abban, hogy mikor nézted / mikor írtál a topicba amelyikről értesítenek, ha régen nem néztél egy ilyen topicot, simán előfordulhat, hogy nem fog értesíteni. Ellenpéldát is tapasztaltam, tehát régen látogatott topicról is küldött értesítést a motor, szóval nehéz is lenne lokalizálni a hibát. Reméljük az új motorral elmúlik. Egyébként valami olyasmi is van a dologban, hogyha egy topic mozgásáról küldött értesítést, de néztél be a topicba, többet nem küld addig amíg meg nem nézed. Így nagy halom értesítés is kieshet. Ez azért van, hogy ne árasszon el értesítésekkel ha amúgy valamiért éppen nem érsz rá megnézni. Személyre-szabottan ezek a beállítások nem módosíthatók ezen a motoron. Szóval kitartás, Tcat már nagyon készül a motorcserére.Szerda 14:49 dátumbélyeges privi üzenetről az értesítést ma hajnali 3:51-kor kaptam. Ebben a privi beszélgetésben azóta szerdán 18 órakor válaszoltam, amire 19-kor válaszoltak, kiegészítették másnap 19-kor majd tegnap 13:40-kor én válaszoltam.
Érdekesen jönnek ezek az email értesítők Le van maradva jó pár üzivel és késik is rendesen több napot