Visszajelzések és javaslatok

@zeal időutazó, vagy én, 23:18-kor ezt látom az értesítésekben :D
bdaafa96b45f67ad82fdadd9a345f648.jpg

Figyu, eeevihetnél egy körre, néhány dolgot másképp csinálnék az életembe :D
Szó volt róla, hogy (idén?) újra gyártani kezdik, vagyis mind megmenekültünk. :cool:
...ami rohadt nagy mázli, különben vissza kellett volna menni értünk az időben, hogy aztán elvigyenek a jövőbe, csak hogy megtudjuk mit rontottunk el. :)

A fórummotor mindenféle dolgokat átszerkeszt, átír, néha hülyeségre (pl. medium.com-os linket [MEDIA] blokkra...), nem lehetne a tracking query-k szűrését megcsinálni valahogy automatikusan a beillesztett linkekből? Olyasmikre gondolok, hogy ?fbclkid=.... Nincs rá valami plugin esetleg?

Engem az orjit meg, hogy telefonon masnapra eltunnek a kepek a kommentekbol, de az sem mindenhonnan, mig desktopon mind megmaradnak... vagy az is csak a cache miatt? Na, majd kiprobalom...

Lehet, hogy ilyenkor a képmegosztón ahova feltöltötték a képet, vagy a facebookon lejár a link érvényessége.

En kizarolag az imgbb-t hasznalom, ott minden statikus link, orokre. :)
Van olyan oldal ahol be tudod állítani, hogy egy órán át, vagy 1 vagy 3 napig maradjon érvényes a link. Én a postimages.org-ot használom, ott a feltöltéskor kapsz egy olyan linket is amivel törölni tudod a képet.
De pl. a facebookon néhány hónapnál régebbi posztok vagy beszélgetések felkutatásakor rendszeresen a "URL signature expired" szöveg fogad :)

• Tetszik
Reactions: kamm
Pár hete vettem észre, hogy rengeteg képet nem tölr be nálam az oldal (Chrom), pl ghostrider képeinek nagyját nem látom.
Nálam van a hiba valahol?

• Tetszik
Reactions: enzo and Pocok75